modellkedés Kendall Jenner parfüm reklám kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő, aki régóta szemezget a divatszakmával és a modellkedéssel, az egyik híres kozmetikai cég arca lett – ráadásul gyönyörű fotók készültek róla.

Nem csak a testvérével, Kylieval közös divatkampánnyal volt elfoglalva mostanában a celebnő, mellette ugyanis egy kozmatikai cég felkérésének is eleget tett. Talán őt is letiltották 14 évesen a családi kasszáról, és azért vállal ennyi munkát?

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

Kendallról, aki talán Lewis Hamilton csaja, a híres márka legújabb parfümjét reklámozza a fotókon, amik nagyon jól sikerültek.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

A lányok egyébként már nővé vált apukáját, Caitlyn Jennert is felkérték egy szépségkampány arcának.

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Olvasd el az interjút!

"O sole mio" - David Beckham szexi csónakossá avanzsálthttp://www.life.hu/trend/20150526-david-beckham-sztar-focista-cambridge-ben-csonakazik.htmlKi mondana nemet egy romantikus csónakázásra – főleg, ha David Beckham kezében az evező?TrendOrigoEjha! Alig lehet ráismerni Gillian Andersonrahttp://www.life.hu/trend/20150522-gillian-andersonra-a-hannibal-sorozat-es-az-x-aktak-sztarjara-alig-lehet-raismerni.htmlHihetetlenül szexi, szőke tincseivel alig lehet ráismerni Gillian Andersonra, aki eddig talán egyetlen szerepe kedvéért sem nézett ki ennyire bombasztikusan!Trend--Hoppá! Eva Longoria elfelejtett bugyit húznihttp://www.life.hu/trend/20150519-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-egykori-sztarja-nem-vett-fel-bugyit-cannes-ban-a-filmfesztivalon.htmlA Született feleségek egykori sztárja tökéletes sminkben, csillogó, elengáns ruhában jelent meg Cannes-ban. Csupán egy valamit hiányoltunk róla: a bugyiját. Trend--Hűha! Cindy Crawford dominaszerkóban feszíthttp://www.life.hu/trend/20150519-cindy-crawford-egykori-topmodell-dominaszerkoban-feszit-taylor-swift-bad-blood-klipjeben.htmlA szuperdögös topmodell igazán vadító szerkóban bizonyította ismét: 49 évesen is elképesztően néz ki.TrendOrigoRihanna félelmetesre sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20150428-rihanna-enekesno-felelmetes-sminket-villantott.htmlAkár a tengeri boszorkány, úgy fest Rihanna a legújabb, róla készült képen. Vajon mi lelte az énekesnőt? Trend--Így még sosem láthattad Tóth Gabit! Ismét a hajával kísérletezett az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150403-toth-gabi-ismet-a-hajaval-kiserletezett.htmlTovább kísérletezik hajával Tóth Gabi, aki a húsvéti ünnepeknek ellenállhatatlanul szexi, göndör frizurával vág neki. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.