A celebnő, aki régóta szemezget a divatszakmával és a modellkedéssel, az egyik híres kozmetikai cég arca lett – ráadásul gyönyörű fotók készültek róla.

Nem csak a testvérével, Kylieval közös divatkampánnyal volt elfoglalva mostanában a celebnő, mellette ugyanis egy kozmatikai cég felkérésének is eleget tett. Talán őt is letiltották 14 évesen a családi kasszáról, és azért vállal ennyi munkát?

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

Kendallról, aki talán Lewis Hamilton csaja, a híres márka legújabb parfümjét reklámozza a fotókon, amik nagyon jól sikerültek.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

A lányok egyébként már nővé vált apukáját, Caitlyn Jennert is felkérték egy szépségkampány arcának.

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Olvasd el az interjút!