A farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok – a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Farmersort, a nyár sztárja

Viselheted laza kiegészítőkkel, működik magas sarkúval és nyári csizmával is, a farmersort ugyanis a kánikula abszolút adu ásza. Jennifer Lawrence és Diane Kruger is imádja ezt a ruhadarabot, és mindketten tudják is viselni!

Egyszínű és nagyszerű

Még hogy egy teljesen egyszerű szabású, egyszínű ruha nem lehet stílusos? Dehogynem lehet! Jessica Alba szürke, alakkövető Narciso Rodriguez ruhája mesésen állt a színésznőnek, és imádtuk, hogy rózsaszín cipellővel dobta fel a szettet. De őrülten csinos volt Hannah Davis is a szintén nagyon letisztult szabású A.L.C.-kreációban, a ruha színe különösen jól állt a modellnek.  

Ha nyár, akkor csakis fehér

Nálunk a hónap színe a fehér, és úgy fest, Hollywoodban is ez a módi. Rumer Willis kétségkívül jó nő lett, izmosra edzett testét remekül kiemelte a fehér, felsliccelt ruha. Emmanuelle Chriqui is a villantásra voksolt, szépen kihangsúlyozta alakját az ejtett vállú Vivienne Westwood ruhaköltemény. 

Akik értik a csíziót

Bár egyik színésznő sem voksolt igazán nyárias színre, mégis mindketten pompásan festettek a héten. Emily Blunt álomszép volt az Elisabetta Franchi szettben, a narancspiros rúzs különösen jól áll a navykék kreációhoz. Sandra Bullock is csúcsformában van – és azok a lábak!

A legstílusosabb sztárpár

A héten nem volt senki, aki lekörözze a friss házas Nikki Reed–Ian Somerhalder párost. Fiatalok, szépek, stílusosak, Nikki pedig még gyönyörűbb, amióta együtt van a Vámpírnaplók sztárjával. 

Nikki Reed és Ian SomerhalderForrás: AFP