Lady Gaga bikiniben élvezkedik a Bahamákon

Forrás: Instagram/ Lady Gaga -
Bahama-szigetek esküvő horgász napsütés bikini Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőről tudjuk, hogy nem az a szégyenlős fajta, így nem meglepő, hogy a bahamai nyaralásán sem nagyon takargatta magát.

Lady Gaga, aki néhány napja csillogó mellbimbókkal, majd mesehősös frizurával sokkolt London utcáin, most már a Bahamákon sütteti magát. Amikor pedig nem napozik, hihetetlenül hangzik, de horgászik az énekesnő.

Forrás: Instagram/ Lady Gaga

Lady Gagának egyébként hamarosan bekötik a fejét, hiszen júliusra tervezte az esküvőjét vőlegényével, Taylor Kinneyvel.

Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gaga

Húsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Az emberi Barbie megalázónak érzi becenevéthttp://www.life.hu/bulvar/20150612-valeria-lukyanova-az-emberi-barbie-megalazonak-erzi-becenevet.htmlValeria Lukyanova úgy látszik, már nem tudja, milyen újdonsággal haknizzon, így most kitalálta, hogy megalázónak tartja becenevét, és nem akarja, hogy továbbra is így szólítsák.TV + BulvárOrigoJustin Bieber is beszerzett egy disznót?http://www.life.hu/bulvar/20150612-justin-bieber-miley-cyrus-disznojaval-pozol.htmlAzért nem kell megijedni, nem mindenki akkora disznómániás mint Miley Cyrus, aki még meztelen címlapfotót is vállalt Bubba Sue nevű állatkájával.TV + Bulvár--Mozifilm főszerepére kérték fel Damu Rolandothttp://www.life.hu/bulvar/20150611-damu-rolandot-mozifilm-foszerepere-kertek-fel.htmlJolly, a mulatós zene sztárja ajánlott főszerepet Damu Rolandnak. A mozifilm a zenész klipjéből készül.TV + Bulvár--Hajdú Péter: "Férfisoviniszta vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20150615-hajdu-peter-szerint-igazan-jol-a-ferfiak-tudnak-vezetni.htmlHajdú Péter elárulta, mit gondol arról, hogyan vezetnek autót a nők.TV + Bulvár--Oroszlán Szonja elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150615-oroszlan-szonja-kulfoldre-megy.htmlLevegőváltozásra vágyik, így külföldre utazik a népszerű színésznő.TV + Bulvár--Csúnyán kihasználták és átverték Baukó Éváthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-bauko-evat-a-valovilag-egykori-szereplojet-csunyan-kihasznaltak-es-atvertek.htmlKözösségi oldalán bosszankodott az egykori valóságshow hősnő, mert egy pasi, akiben megbízott, csúnyán átverte mind anyagilag, mind érzelmileg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.