Vajna Timi megmutatta gyönyörű, hosszú lábait

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi miniszoknya Andy Vajna macska láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végtelen lábakkal, miniszoknyában szelfizett Vajna Timi, akinek a virgácsai első osztályúak.

Nemrég igazi úrinőként jelent meg Andy Vajna felesége azon a fotózáson, amely egy lóversenypályán készült. Most pedig tinilányos miniszoknyában, macskás felsőben mutatta meg tökéletes alakját. Nekünk ez az öltözet is bejön.

Vajna Timi Forrás: Instagram/Vajna Timi
Ma este kiderül, kik alkotják a Hungary's Got Talent zsűrijéthttp://www.life.hu/bulvar/20150617-hamarosan-kiderul-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagjainak-nevsora.htmlA ma esti Fókuszban lehull a lepel arról, kik foglalnak majd helyet a Hungary's Got Talent zsűrijében, így pont kerül a hónapok óta tartó találgatások végére.TV + BulvárThinkstockTolvai Reni hozza ki a sodrából Kállay-Saunderst?http://www.life.hu/bulvar/20150617-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesnore-es-parjara-kallay-saunders-andrasra-panaszkodtak-a.htmlAz énekesnőre és szerelmére a nagy zaj miatt panaszkodnak a szomszédok: a pár állítólag hangosan veszekszik.TV + Bulvár--Ittas vezetésért vették őrizetbe John Stamosthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-john-stamost-amerikai-szineszt-a-birlak-cimu-sorozat-sztarjat-ittas-vezetesert-vettek-orizetbe.htmlA Bír-lak című sorozat sztárját Los Angelesben fülelték le a rendőrök és azonnal őrizetbe vették.TV + Bulvár--"O sole mio" - David Beckham szexi csónakossá avanzsálthttp://www.life.hu/trend/20150526-david-beckham-sztar-focista-cambridge-ben-csonakazik.htmlKi mondana nemet egy romantikus csónakázásra – főleg, ha David Beckham kezében az evező?TrendOrigoEjha! Alig lehet ráismerni Gillian Andersonrahttp://www.life.hu/trend/20150522-gillian-andersonra-a-hannibal-sorozat-es-az-x-aktak-sztarjara-alig-lehet-raismerni.htmlHihetetlenül szexi, szőke tincseivel alig lehet ráismerni Gillian Andersonra, aki eddig talán egyetlen szerepe kedvéért sem nézett ki ennyire bombasztikusan!Trend--Ejha! Dögös dívává változott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20150521-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-dogos-voros-ruhaban-pozol.htmlIgazi nő lett Gáspár Győző lányából, aki büszke apaként tette közzé az Evelinről készült legújabb képet, amelyen dögös dívaként pózol egy igazán elegáns ruhában.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.