Elég egy óvatlan mozdulat, és máris útnak indulnak a pletykák. Így járt Erzsébet királynő legidősebb lányunokája, Zara Phillips.

Valószínűleg Zara Phillips sem sejtette, hogy akkora hírverést fog kapni egy ártatlannak szánt mozdulat, hogy magának Erzsébet királynő szóvivőjének kell rendet tennie az ügyben.

Zara Phillips és William Fox-Pitt - Vajon miről beszélgetnek ilyen elmélyülten?Forrás: Northfoto

Anna hercegnő és Mark Phillips másodszülött gyermeke, aki egyébként olimpiai lovastusázó, a királyi ház Ascotban megrendezett eseményén tette tiszteletét. Itt elegyedett szóba William Fox-Pitt olimpiai atlétával, és itt tette rá kezét pocakjára - a képekért kattints ide! A mozdulat pont olyan volt, mint ahogyan egy leendő anyuka szokta simogatni hasát. Vagy úgy, ahogyan valaki a ruhája dicséretét fogadja el.

Mert hogy Erzsébet királynő szóvivője szerint az ezt követően felröppent híresztelések ellenére szó sincs semmiféle királyi bébiről. „Zara nem terhes. A tervei még mindig ugyanazok, felkészülni a 2016-os riói olimpiára" - szólt a hivatalos közlemény.

Láttad már Sarolta hercegnő legújabb cuki képeit?
Bár Zara Phillips terhessége csak kacsa volt, azért van oka az örömre a brit királyi családnak: május 2-án megszületett a brit trón negyedik várományosa, aki a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta - hogy miért pont így nevezték el a kis hercegnő, arról ide kattintva olvashatsz bővebben. Nem sokat kellett várnunk az első hivatalos képekre: bátyjával, György herceggel készült közös fotókat ITT nézheted meg!