Hűha! Leesett az állunk dj Seherezádé új hajától

dj Való Világ 5 Seherezádé piros hajszín természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 5. szériájának egykori játékosa megdöbbentő változáson ment keresztül: tűzpiros hajszínre váltott.

Eléggé meglepett minket a villalakóból lett dj, akit már mindenféle hajszínnel láttunk. Ez a mostani azonban valami egészen más – ez bizony piros a javából.

Nemrég még természetes hatású barna haja volt az erotikus munkásként hirdetett lánynak,ami után kicsit sokkoló a piros haj. Ezen a képen még egy meglehetősen látványos sminkkel is megtoldotta az ütős hatást a celebnő.

Forrás: Instagram/ Dj Seherezádé

Seherezádé, aki nemrég szakított és hazaköltözött, már fürdőruhában is megmutatta új haját.

Forrás: Instagram/ Dj Seherezádé

A valaha látott legfurcsább tetoválást varratta magára Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150618-kendall-jenner-nagyon-furcsa-tetovalast-varratott-magara-hailey-baldwinnal.htmlA fiatal celeb és barátnője, Hailey Baldwin tegnap New Yorkban bandáztak. A csajos este végeredménye egy nagyon furcsa tetoválás lett.Trend--Ibizán sütteti magát Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150618-mihalik-eniko-modell-ibizan-nyaral.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk megérdemelt szabadságát tölti a buliszigeten, Ibizán.Trend--100 év divatja 2 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150618-igy-valtozott-a-divat-100-ev-alatt.htmlAz 1920-as évek kalapjai, a '30-as évek kesztyűi és az '50-es évek gyöngysorai örökké élnek a köztudatban, pedig a divat szinte naponta képes változni. Trend--Álomszép smink nyári estékre – hogyan készül 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150617-alomszep-esti-smink-nyari-estekre-hogyan-keszul-2015-ben.htmlKevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester most bemutatja az idei nyár slágerét!TrendThinkstockDögös címlaplány lett Beyoncé anyukájábólhttp://www.life.hu/trend/20150617-beyonce-edesanyja-tina-knowles-lawson-kiralyno-lett-egy-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.TrendOrigoVajna Timi megmutatta gyönyörű, hosszú lábaithttp://www.life.hu/trend/20150617-vajna-timi-andy-vajna-felesege-megmutatta-gyonyoru-hosszu-labait.htmlVégtelen lábakkal, miniszoknyában szelfizett Vajna Timi, akinek a virgácsai első osztályúak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.