Hűha! Dominaként pózolnak a modelltesók

Forrás: Instagram/ Gigi Hadid -
Gigi Hadid modell fotósorozat dögös Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi és Bella Hadidot, a modellként dolgozó tesókat közös munkára kérték fel. A teljes fotóanyag június 30-án jelenik meg, de addig is kaptunk egy ütős kis előzetest.

Éppen egy hete írtunk róla, hogy a gyorsan nagy karriert befutó Gigi Hadid húga, Bella is egyre népszerűbb a divatiparban. Úgy látszik, most meglátták a lehetőségét a modelltesókban, így közösen alkalmazták őket. A 20 és 18 éves lányok fotósorozata a V magazinban fog megjelenni június 30-án.

Az előzetesként posztolt fotó elég ütősre sikerült, így alig várjuk a folytatást.

Forrás: Instagram/ Gigi Hadid

A valaha látott legfurcsább tetoválást varratta magára Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150618-kendall-jenner-nagyon-furcsa-tetovalast-varratott-magara-hailey-baldwinnal.htmlA fiatal celeb és barátnője, Hailey Baldwin tegnap New Yorkban bandáztak. A csajos este végeredménye egy nagyon furcsa tetoválás lett.Trend--Ibizán sütteti magát Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150618-mihalik-eniko-modell-ibizan-nyaral.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk megérdemelt szabadságát tölti a buliszigeten, Ibizán.Trend--Kylie Jenner szájában túlszaladt a kollagénhttp://www.life.hu/trend/20150617-kylie-jenner-szajaban-tulszaladt-a-kollagen-kacsaszajjal-kuldott-puszit.htmlKim Kardashian 17 éves húga kacsaszájú puszival üdvözölte rajongóit. Valószínűleg frissen töltette a száját, hogy ilyen nagyot sikerült csücsörítenie.Trend--Tyra Banks valós arca nagyon ijesztőhttp://www.life.hu/trend/20150618-tyra-banks-modell-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlA modell bevállalta: smink nélkül mutatta meg magát követőinek. Tiszteljük azért, hogy ezt megtette, de mi eléggé megijedtünk tőle.Trend--100 év divatja 2 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150618-igy-valtozott-a-divat-100-ev-alatt.htmlAz 1920-as évek kalapjai, a '30-as évek kesztyűi és az '50-es évek gyöngysorai örökké élnek a köztudatban, pedig a divat szinte naponta képes változni. Trend--Dögös címlaplány lett Beyoncé anyukájábólhttp://www.life.hu/trend/20150617-beyonce-edesanyja-tina-knowles-lawson-kiralyno-lett-egy-magazin-cimlapjan.htmlA világhírű énekesnő átengedte a királynői címet anyukájának: Tina Knowles-Lawson koronával a fején pózol egy magazin borítóképén.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.