Ebben a ruhában vezeti a szépségkirálynő választást Tatár Csilla

Tatár Csilla Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós Tatár Csilla gyönyörű, dekoltált ruhában vezeti a Miss World Hungary szépségkirálynő választást, oldalán Harsányi Leventével.

Vajna Timi az első sorból figyeli az eseményeket, aki mellé időközben Andy Vajna is megérkezett.

Wolf Kati és Sarka Kata is gyönyörű ruhát visel, ahogy az est háziasszonya, Tatár Csilla is, aki megszokott társával, Harsányi Leventével vezeti a műsort. Csilla földig érő ruhája tökéletes választás, remekül áll neki.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hamarosan kiderül, kinek a fejére kerülhet a korona, a Life.hu folyamatosan közvetíti az eseményeket.

/1506/Csill201562212129
Így fest Majka női fürdőruhábanhttp://www.life.hu/trend/20150621-majka-es-curtis-noi-furdoruhaban-pozol.html"Azt hiszem egy tartalmas esten vagyunk túl" - írta Majka fotójához, amin egy női úszódresszben feszít. Ezt meg kell csodálnod!Trend--Hódi Pamela és kislánya a legstílusosabb pároshttp://www.life.hu/trend/20150621-hodi-pamela-es-berki-natasa-zselyke-osszeoltoztek.htmlNem csak Hódi Pamela, de kislánya, Berki Natasa Zselyke is igazi divatdiktátor.Trend--100 év divatja 2 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150618-igy-valtozott-a-divat-100-ev-alatt.htmlAz 1920-as évek kalapjai, a '30-as évek kesztyűi és az '50-es évek gyöngysorai örökké élnek a köztudatban, pedig a divat szinte naponta képes változni. Trend--Így szexiskedik a tengerparton az univerzum legszebb magyar lányahttp://www.life.hu/trend/20150614-nagy-nikoletta-braziliaban-a-tengerparton-fotot-posztolt.htmlNagy Nikoletta, Magyarország szépe a a Sao Paolo-i tengerparton szexiskedett.Trend--Így fest fáradtan a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150614-nyari-dia-a-baratok-kozt-szereploje-igy-nez-ki-faradtan.htmlNyári Diána megmutatta, hogy néz ki négy óra alvás után. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huVV Edina esélyes az Erdély szépe címrehttp://www.life.hu/trend/20150610-otodik-helyen-all-vv-edina-az-erdely-szepe-versenyen.htmlEdina elindult egy online szépségversenyen, jelenleg az előkelő ötödik helyen áll. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.