fashion week stílusosan nyáron öltözködés Nyár randi stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tízszer átöltözöl, háromszor újrasminkeled magad, és hisztizel egy sort otthon az első randi előtt? Nem vagy egyedül, ha azonban szem előtt tartod azt, hogy csakis olyan szettben indulj útnak, amiben maximálisan jól érzed magad, máris időt spórolsz magadnak. Biztos van legalább egy olyan tuti nyári szetted, amit imádsz, ami abszolút te vagy – ne az első randi legyen a kísérletezés és a merész összeállítások helye. Sportosan, szexisen, lazán? Mutatunk is három szuper összeállítást nyári első randira. 

Tiltólistás holmik első randin

Korábban Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztük arról, mik azok a színek, minták, fazonok, amiket véletlenül se tartogassunk első randira. "Nem árt kerülni az extremitásokat – a színorgiát, a túl cuki, habos-babos kreációkat, a geometriai vagy a hatalmas virágmintás ruhákat és a bőrből készült darabokat. Sok férfit például az is taszít, ha a póló közepén ott éktelenkedik egy hatalmas márkajelzés. Az ápoltság pedig mindennél fontosabb: a frissen mosott haj vonzóbb a kócos, zsíros frizuránál. A körömlakkal is érdemes óvatosan bánni, sminkelésnél pedig a több réteg alapozó és a hatalmas pandaszemek helyett törekedjünk a természetességre" – ajánlotta a szakértő. Ha kíváncsi vagy arra, még mi az, amit semmiképp se viselj az első randin, kattints ide!

Séta a parkban

Egy könnyű kis nyári ruha és egy magas talpú szandál mindig tökéletes választás; kényelmes, trendi, csinos, de nem túl erőltetett. Nyár van, válassz színeket, hagyd a szekrényben a fekete holmijaidat!

1. Qudo, 2. Catrice 1549 forint, 3. F&F 5900 forint, 4. OBag, 5. Topshop 36 font

Öltözz mozizáshoz!

Ha a sportosan csinos összeállítások híve vagy, nyáron a tengerészstílussal nem lőhetsz mellé – a sötétkék-fehér kombó egy csinos felsővel tökéletes párosítás. A dekoltázst sem kell megmutatnod – a vállaidat is bátran hangsúlyozhatod!

1. Zara 29,95 euro, 2. Asos 20,53 font, 3. Topshop 26 font, 4. Levi's, 5. Vagabond 55 euró

Nyáresti romantika

Ha elegánsabb helyre készültök, akkor add meg a módját a randinak, de azért nem kell kisestélyibe bújnod. Fekete helyett itt is inkább a sötétkékre voksolj, amit nagyon feldobnak a fémes színek! Bár ehhez az összeállításhoz istenien mutat a piros ajak, első randin maradj inkább egy visszafogott, nude árnyalatnál.

1. F&F 6500 forint, 2. Pandora 22.500 forint, 3.Guess 105 euró, 4. Bobby Brown 26 dollár, 5. Nanushka 45.000 forint

A férfiak gyűlölik, a nők imádják

Kíváncsi vagy arra, melyek azok a stílusos, divatos nyári holmik, amiket a nők imádnak, a pasikat viszont kirázza tőlük a hideg? Jó, ha tudod, mi a férfiak véleménye 2015 legtrendibb cuccairól – a véleményekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.