Kozsó: "Gyakran elérzékenyülök, ha meghallok egy számot, amit én írtam"

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
műtét interjú vallomás Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsónak műtétje után ismét meg kellett tanulnia járni, beszélni. Legutóbbi, a Blikknek adott interjújában elárulta: most sokkal bondoldogabb, mint karrierje csúcsán.

"Boldogabb vagyok. Mondom ezt mindazok ellenére, hogy milyen ellenszélben harcolok a megbecsülésemért. Az sem titok, mostanában gyakrabban elérzékenyülök. Naponta többször kicsordulnak a könnyeim, de minden egyes cseppje erőt ad a folytatáshoz. Gyógytornára járok, pszichológussal beszélgetek vagy egész egyszerűen csak ránézek a szerelmemre. Ilyenkor nem tudok elégszer hálát adni az égnek, hogy kitartott mellettem. Gyakran elérzékenyülök olyankor is, ha meghallok egy számot, amit én írtam." - nyilatkozta az énekes, zeneszerző.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogy újrakezdené-e az életét, Kozsó a következőket mondta: "Egy dolgot változtatnék: sokkal többet pihennék. Éjjel-nappal rohantam, és mindig jött egy pont, amikor azt mondtam, itt a vég. Láthatjuk, mi mindenen mentem keresztül. És amit biztosan másképp csinálnék még, az a szerelem. Évtizedeken át jártuk az országot. Ma egy kapcsolat itt, holnap egy másik ott. Az új életembe ez már nem férne bele. A betegségeim és Keira tanított meg erre."

Akkor aludj, amikor az ikrek alszanak!http://www.life.hu/csalad/20150705-akkor-aludj-amikor-az-ikrek-alszanak-jon-a-baba-hadas-krisztaval.htmlAmikor meghirdettük a Jön a baba 2. évadát, február és április között szülő édesanyákat kerestünk, és persze egy ikres mamát mindenképp (többen is jelentkeztek). Úgy voltunk vele, hogy a május végi ikres Jármer Kata úgyis április végi lesz, mert a duplababák úgysem maradnak benn sokáig. Na jó, legfeljebb május eleje, mondtuk magunkban engedékenyen, de az még belefér. Aztán június 1-jén úgy kellett kiimádkozni a gyerekeket Kata hasából!CsaládThinkstockSztárok, akik gyilkosságban vesztették el családjukathttp://www.life.hu/csalad/20150604-sztarok-akik-gyilkossagban-vesztettek-el-csaladjukat-charlize-theron-roman-polanski-chuck-palahniuk.htmlA hírességek olyan életet élnek, amit mindenki csak irigyelni vagy csodálni tud. Nehéz elképzelni, hogy a felfelé ívelő karrier, a luxus és a hírnév mögött a sztárok élete sem mindig fenékig tejfel, sőt olykor rettenetes szörnyűségeken mennek keresztül életük során. A következő hírességek a hozzájuk legközelebb álló embereket hátborzongató gyilkosságok következtében veszítették el.CsaládAFPRudolf Péter újra szerelmes!http://www.life.hu/csalad/20150523-rudolf-peter-ujra-szerelmes-felesegebe-nagykalozy-eszterbe.htmlA színész immár 25 éve él házasságban Nagy-Kálózy Eszter színésznővel, feleségéhez fűződő érzelmeirőpl egy interjúban vallott.CsaládFotó: Tuba Zoltán - OrigoA kétnyelvűség legnagyobb előnye - soha nem gondoltad volnahttp://www.life.hu/csalad/20150508-a-ketnyelvuseg-legnagyobb-elonye-soha-nem-gondoltad-volna-jobban-latjak-a-vilagot.htmlA kétnyelvű emberek igazi mázlisták: jobb munkalehetőségeik vannak, és a demencia is kisebb eséllyel alakul ki náluk. Egy új kutatás szerint azonban mindez nem elég, hiszen még a világot is másképp látják!CsaládMegélhetési gondokkal küzd Növényi Norberthttp://www.life.hu/csalad/20150510-megelhetesi-gondokkal-kuzd-novenyi-norbert-egykori-vilagklasszis-boxolo.htmlNövényi Norbertnek 18 millió forint értékű devizahitele van, aminek visszafizetése komoly gondot okoz az egykori sportolónak.Család--Az évezred legcikisebb helyzete - szupervicces videóhttp://www.life.hu/csalad/20150327-a-kisdumasok-a-cikis-helyzetekrol-a-szegyenrol-beszelnek.htmlMilyen az, amikor valami nagyon cikis? Milyen helyzetben érzi magát valaki cikisnek? Milyen érzés az, amikor kinevetnek minket? A Kisdumások megosztják velünk legkínosabb élményeiket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.