Kozsónak műtétje után ismét meg kellett tanulnia járni, beszélni. Legutóbbi, a Blikknek adott interjújában elárulta: most sokkal bondoldogabb, mint karrierje csúcsán.

"Boldogabb vagyok. Mondom ezt mindazok ellenére, hogy milyen ellenszélben harcolok a megbecsülésemért. Az sem titok, mostanában gyakrabban elérzékenyülök. Naponta többször kicsordulnak a könnyeim, de minden egyes cseppje erőt ad a folytatáshoz. Gyógytornára járok, pszichológussal beszélgetek vagy egész egyszerűen csak ránézek a szerelmemre. Ilyenkor nem tudok elégszer hálát adni az égnek, hogy kitartott mellettem. Gyakran elérzékenyülök olyankor is, ha meghallok egy számot, amit én írtam." - nyilatkozta az énekes, zeneszerző.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

 

Arra a kérdésre, hogy újrakezdené-e az életét, Kozsó a következőket mondta: "Egy dolgot változtatnék: sokkal többet pihennék. Éjjel-nappal rohantam, és mindig jött egy pont, amikor azt mondtam, itt a vég. Láthatjuk, mi mindenen mentem keresztül. És amit biztosan másképp csinálnék még, az a szerelem. Évtizedeken át jártuk az országot. Ma egy kapcsolat itt, holnap egy másik ott. Az új életembe ez már nem férne bele. A betegségeim és Keira tanított meg erre."