Rita Ora mellei mindent visznek - Heti stílusmustra

Letizia fashion week mustra stílus Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok leginkább a párizsi divathéten tették tiszteletüket, de Hollywoodban is akadt egy-két premier. No meg persze a kékvérűek háza táján is zajlottak az események, Katalin és Letícia különösen kitettek magukért. De hogy ki lett a győztes? Indulhat a Life.hu heti stílusmustrája!

Fekete vagy piros?

A spanyolok királynéja, Letícia ismét megmutatta kiváló stílusérzékét, méghozzá egy egyszerű, de roppant csinos kis feketében. Katalin inkább valami színesre voksolt, aminek mi nagyon örültünk: remekül festett Wimbledonban!

Cici vagy nem cici?

Rita Ora nem az a szégyenlős fajta, de azért van az az alkalom, amikor nem dobja ki a dekoltázsát. A héten mindkét esetre volt példa, ezüst szettjével pedig tőlünk megkapta a hét legmerészebbje címet.

A divathét legszebbjei

Jessica Alba és Olivia Palermo stílusikonok, így természetesen Párizsban is hozták a formájukat. Jessica Giambattista Valli szettje nagyon izgalmasra sikeredett, Olivia pedig mesterien mutatta be, hogyan is kell keverni a csíkos holmikat. Mi fejet hajtunk előttük!

Szexizz feketében!

Hiába a forróság, a fekete nem hiányozhat a vörös szőnyegről. Jennifer Lawrence bájos, mint mindig, bár be kell valljuk, mi jobban kedveltük bubifrizurával, mint hosszú loknikkal. Petra Nemcova sem panaszkodhat, már ami a hosszú combokat illeti - mi azonnal cserélnénk vele!

A hét legszebbje

Emma Stone nem először szerepel a "leg"-listánkon, de megérdemli: a héten is mesterien rakta össze a szettjét. Az őrülten bájos fehér ruha egy leheletnyi sárgával, feketével és türkiz kiegészítőkkel maga volt a tökély, és nézzétek csak a frizuráját és a sminkjét! Van mit tanulni tőle!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Emma szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.