A héten a sztárok leginkább a párizsi divathéten tették tiszteletüket, de Hollywoodban is akadt egy-két premier. No meg persze a kékvérűek háza táján is zajlottak az események, Katalin és Letícia különösen kitettek magukért. De hogy ki lett a győztes? Indulhat a Life.hu heti stílusmustrája!

Fekete vagy piros?

A spanyolok királynéja, Letícia ismét megmutatta kiváló stílusérzékét, méghozzá egy egyszerű, de roppant csinos kis feketében. Katalin inkább valami színesre voksolt, aminek mi nagyon örültünk: remekül festett Wimbledonban!

Cici vagy nem cici?

Rita Ora nem az a szégyenlős fajta, de azért van az az alkalom, amikor nem dobja ki a dekoltázsát. A héten mindkét esetre volt példa, ezüst szettjével pedig tőlünk megkapta a hét legmerészebbje címet.

A divathét legszebbjei

Jessica Alba és Olivia Palermo stílusikonok, így természetesen Párizsban is hozták a formájukat. Jessica Giambattista Valli szettje nagyon izgalmasra sikeredett, Olivia pedig mesterien mutatta be, hogyan is kell keverni a csíkos holmikat. Mi fejet hajtunk előttük!

Szexizz feketében!

Hiába a forróság, a fekete nem hiányozhat a vörös szőnyegről. Jennifer Lawrence bájos, mint mindig, bár be kell valljuk, mi jobban kedveltük bubifrizurával, mint hosszú loknikkal. Petra Nemcova sem panaszkodhat, már ami a hosszú combokat illeti - mi azonnal cserélnénk vele!

A hét legszebbje

Emma Stone nem először szerepel a "leg"-listánkon, de megérdemli: a héten is mesterien rakta össze a szettjét. Az őrülten bájos fehér ruha egy leheletnyi sárgával, feketével és türkiz kiegészítőkkel maga volt a tökély, és nézzétek csak a frizuráját és a sminkjét! Van mit tanulni tőle!

Forrás: AFP