Hihetetlen! 51 évesen olyan teste van, mint egy 20 évesnek

Forrás: Instagram/ Elle Macpherson -
modell dögös Elle MacPherson test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elle Macpherson ausztrál modell bikiniben mutatta meg hihetetlenül dögös testét, amit egy huszonéves lány is megirigyelne.

A híres modell, aki a 80-as évek elején kezdte pályafutását, valóban rászolgált becenevére: The Body (A Test). A híresség, akiért az Elle, a Sports Illustrated és a Playboy magazin is csak úgy kapkodott, mit sem vesztett fiatalkori fényéből.

Forrás: Instagram/ Elle Macpherson

Béranya szüli meg a legdögösebb ötvenes nő babáját

Elle Macpherson már régóta próbál teherbe esni, de sikertelenül. Azt nyilatkozta, az örökbefogadás és a mesterséges megtermékenyítés nem játszik, így egyetlen lehetősége maradt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

150 kilót fogytak, hogy át tudják ölelni egymást az esküvőnhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-150-kilot-fogytak-hogy-at-tudjak-olelni-egymast-az-eskuvon-vegul-szakitottak.htmlA 40 éves Shane Graves és a 32 éves Marissa Schnell nagy fogyásba kezdett, hogy egymást átölelve tudjanak táncolni az esküvőn. A 90 napos fogyókúra során azonban szerelmük is elfogyott.Ez Zsír!ThinkstockA túl sok ülés ártalmasabb, mint gondolnád - tegyél ellene!http://www.life.hu/ez-zsir/20150709-a-tul-sok-ules-artalmas-a-gerincnek-rosszabb-a-testnek-mint-a-tul-sok-edzes.htmlAz utóbbi évtizedben az emberiség első számú ellenségévé nőtte ki magát az ülés; ez a látszólag teljesen ártalmatlan tevékenység, mely számos betegség kialakulásáért felelős. De vajon mitől vált éppen mostanában ilyen drámaivá ez a kérdés - talán az ücsörgés nem az egyik legtermészetesebb póz az emberiség kialakulása óta?Ez Zsír!ThinkstockNagy Alexa nem mindennapi testtartást villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-nagy-alexa-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-nem-mindennapi-testtartas-villantott-jogazas-kozben.htmlA Barátok közt sztárja megmutatta, milyen egy tökéletes faállás a jógában. Úgy tűnik, a színésznőnek új hobbija van.Ez Zsír!--Így néz ki a világ legizmosabb tűzoltónője - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150713-tuti-hogy-ilyen-izmos-tuzoltonot-meg-nem-lattal-fotok.htmlCharlotte Anderson egy olyan testépítő nő, aki a hétköznapokban életeket ment, és hatalmas tüzeket fékez meg.Ez Zsír!--"Szeretem a hurkáimat" - Demi Lovato szexi képpel tett vallomásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-demi-lovato-amerikai-enekesno-bevallotta-szereti-a-hurkait.htmlA botrányhős énekesnőnek, aki néhány évvel ezelőtt még bulimiájáról vallott, mára úgy tűnik, sikerült megbarátkoznia alkatával. Ez Zsír!OrigoÍgy fest bikiniben a közel 40 éves Szandihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150713-igy-fest-bikiniben-a-kozel-40-eves-szandi.htmlSzandi gyönyörű alakja mindig ámulatba ejt minket, és egészen biztosan a Facebook-oldalának követőit is. Az énekesnő ismét megmutatta csodás idomait lenge öltözékben. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.