Sokkoló fotó! Lady Gaga tetőtől talpig áttetszőben

Forrás: Instagram/ Lady Gaga -
meglepő neccruha Lady Gaga hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szereti zavarba ejteni az embereket öltözködésével. Most újabb meghökkentő szerelésben parádézott egy repülőn. Nézd meg Lady Gagát fehér hippis neccruhában!

Még fel sem ocsúdtunk a legutóbbi sokkoló műanyag szerelése után, máris újabb meglepő ruhában pompázott a híresség. A hippikort idéző trapézmegoldás ezzel a fehér necc anyaggal elég ütős páros lett.

Forrás: Instagram/ Lady Gaga
Forrás: Instagram/ Lady Gaga
Ejha! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet http://www.life.hu/trend/20150707-naomi-campbell-szupermodell-siman-letagadhatna-15-evet.htmlA párductestű szupermodellen nem fog az idő! Naomi Campbell simán letagadhatna 15 évet. TrendOrigoAz megvan, amikor a 40 éves Eva Longoria bikiniben ugrál?http://www.life.hu/trend/20150707-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sztarja-bikiniben-ugral-egy-hajon.htmlA Született feleségek egykori sztárja 40 évesen is kirobbanó formában van! Szó szerint. TrendOrigoRá sem ismerni a szexi teniszezőre! Kócosan, smink nélkül lazulhttp://www.life.hu/trend/20150627-maria-sarapova-teniszezo-smink-nelkul-es-kocos-hajjal-lazul.htmlFérfiak milliói hevernek Maria Sarapova lába előtt, a világhírű teniszező igazi álomnő. Most azonban eddig ismeretlen arcát mutatta meg Instagram oldalán. Trend--Iszak Eszti stílusa kifogástalan - Hihetetlenül elegánsan bulizott a műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20150626-iszak-eszti-musorvezeto-stilusa-kifogastalan.htmlA fiatal műsorvezetőtől ismét tátva maradt a szánk: Iszak Eszti rendkívül stílusos szettben jelent meg a minap egy felkapott fővárosi étteremben. Trend--Ejha! Dögös dívává változott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20150521-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-dogos-voros-ruhaban-pozol.htmlIgazi nő lett Gáspár Győző lányából, aki büszke apaként tette közzé az Evelinről készült legújabb képet, amelyen dögös dívaként pózol egy igazán elegáns ruhában.TrendOrigoSalma Hayek már a kilencvenes években is a világ legszexibb nője volthttp://www.life.hu/trend/20150627-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-mar-a-kilencvenes-evekben-is-a-vilag-legszexibb-noje-volt.htmlA hollywoodi színésznő egy igazán különleges képpel nosztalgiázik Instagram oldalán, melynek láttán bátran kijelenthetjük: Salma a kilencvenes években is eszméletlenül szexi volt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.