Az alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - íme, a Life.hu apa-lánya válogatása.

Johnny Depp és Lily-Rose Depp

Kivel mással kezdhetnénk a sort, mint az utóbbi időben igencsak felkapott, alig 15 éves Lily-Rose Depp-pel. Ha az édesapa igazi világsztár, az anyuka különlegesen szép, és szintén filmcsillag, akkor törvényszerű, hogy a lányuk is híres és gyönyörű legyen? Nagyon úgy tűnik, hogy igen. Erre pedig az újabb bizonyíték, hogy - amint már arról korábban a Life.hu beszámolt - Lily-Rose Depp lett a Chanel új arca. Lily-Rose vonásait elnézve teljesen összezavarodik az ember: egyrészt nem lehet nem észrevenni arcán édesanyja, Vanessa Paradis karakteres vonásait, másrészt pedig kiköpött Johnny Depp ez a lány. A jó gének tehát mindenképpen adottak, kíváncsian várjuk, mit hoz ki belőle az ifjú tehetség.

Forrás: AFP

Eminem és Hailie Jade Mathers 

Emlékszel még arra a szőke copfos kicsi lányra, akiről Eminem annak idején nem egy dalában rappelt? Nos, abból a cuki lánykából egy dögös szőke bombázó lett. Telik az a rohadt idő. Hailie Mathers tavaly fejezte be a középiskolát, jelenleg pedig a Michigani Egyetem pszichológia és vállalkozói ismeretek szakos hallgatója, és amennyire csak lehet, próbál távol maradni a bulvár világától. Ahogy azt az iskolai felvételijében írta, életében a legnagyobb példaképének a szüleit tartja, akik mindig mellette álltak, és kiskorától támogatták, hogy elérhesse céljait.

Forrás: AFP, Twitter/Hailie Scott

Arnold Schwarzenegger és Katherine Schwarzenegger

Világhírű színész, testépítő, üzletember, politikus és házasságtörő - Arnie igazi polihisztor, aki négy törvényes és egy házasságon kívüli gyermekkel is büszkélkedhet. A most 25 éves Katherine Schwarzenegger a legidősebb az utódok közül, akinek nevével az elmúlt időben egyre többet lehetett találkozni. Ennek oka, hogy az igen dekoratív Schwarzenegger lánynak mostanában jelent meg az első könyve az egészséges életmód témakörében. Az újdonsült írónő arcát nézve nekünk úgy tűnik, a száját bizony édesapjától örökölte, szerintetek?

Forrás: Origo

Bono és Eve Hewson 

Kire ütött ez a gyerek? Hát biztosan nem az apukára! Legalábbis mi hiába guvasztjuk a szemünket, egyszerűen nem látunk hasonlóságot apa és lánya között. Ha eddig esetleg nem tudtál volna róla, a U2 frontemberének, Bonónak bizony van egy színészi babérokra törő gyönyörű lánya. A pontosság kedvéért a híres énekesnek összesen 4 gyermeke van, közülük azonban mind ez idáig csak a 24 éves Eve kacsingatott a hírnév felé. Az ifjú színésznő 2011-ben Cannes-ban mutatkozott be a This Must Be the Place című filmben, amiben a főszerepet Sean Penn játszotta - nem csodálkoznánk, ha néhány év múlva Eve Hewson nevét Hollywood nagyjai között emlegetnék. 

Forrás: AFP

Bruce Willis és Tallulah Belle Willis 

Bár az apuka még 60 évesen sem rossz parti, az ifjú Willis lányok valószínűleg nem a szépségükből fognak megélni. Demi Mooore és Bruce Willis három lányával - lehet, hogy ez kicsit gonosz lesz - bizony csúnyán elbánt a genetika. A három grácia ahelyett, hogy az 52 évesen is dögös anyuka génjeit örökölte volna, inkább a kemény arcvonású apukára hasonlít. A leglátványosabb hasonlóság pedig az apuka és a legkisebbik lány, Tallulah között fedezhető fel. A 21 éves Tallulah Belle egyébként színésznőként próbál érvényesülni, eddig kevés sikerrel. Jellemzően szülei oldalán kapott eddig valamilyen kis mellékszerepet. Alig néhány hónaposan például az 1995-ös Skarlát betűben Demi Moore újszülött lányát alakította, de játszott a 2001-es Banditákban Bruce Willis oldalán, és a 2004-es Már megint bérgyilkos a szomszédomban szintén apja mellett.

Forrás: AFP