Hódi Pamelát jól megdolgozták - Fotó!

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela szépség szépségszalon Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépségszalonban töltötte a délelőttöt Pamela és kislánya, Natasa Zselyke - a hölgyek gyors szépségkúrán vettek részt.

Pamela hazalátogatott Gyömrőre és ha már ott járt, elment a jól bevált kozmetikusához. A kislánya láthatóan élvezte a szépségprogramot, bár neki még nincs szüksége semmilyen beavatkozásra, hiszen igazi zsenge gyermekszépség.

Hódi Pamela Forrás: Facebook/Hódi Pamela
Elképesztő átalakulás: Lilu rövid hajra váltott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150723-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rovid-hajra-valtott.htmlA csinos műsorvezető könnyed frizurára cserélte hosszú fürtjeit. Trend--Horváth Éva végtelen combokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20150723-horvath-eva-modell-vegtelen-combokat-villantott-strandolas-kozben.htmlA modell megelégelte a kánikulát, és a strandon kötött ki, ahonnan ezúttal dekoltázsa helyett csodás lábakkal lepte meg rajongóit.Trend--Kulcsár Edina még fáradtan is ultraszexi http://www.life.hu/trend/20150723-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-faradtan-is-gyonyoru-a-szepseg-nehezen-viselte-a-kanikulat.htmlA szépségkirálynő nehezen viseli a megterhelő kánikulát, ezt pedig egy hihetetlenül szexi képpel adta a világ tudtára.Trend--Vajna Timi külseje teljesen megváltozott: levágatta hosszú fürtjeithttp://www.life.hu/trend/20150723-vajna-timi-andy-vajna-felesege-levagatta-hosszu-furtjeit-es-valig-ero-hajra-valtott-zsidro-tamas.htmlRövid, vállig érő hajra váltott Andy Vajna felesége, akit egy sztárfodrász vett kezelésbe.Trend--Ejha! Tolvai Reni erős sminkben edzhttp://www.life.hu/trend/20150722-tolvai-reni-megasztar-gyozetes-enekesno-eros-sminkben-edzet.htmlA Megasztár győztese nagyon kirittyentette magát az edzéshez: a hatalmas kánikulában kifestett szemekkel és rúzsba olvadva mozgott.Trend--5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.