Olykor jó lenne, ha egy nap 48 órából állna és mindenre jutna időnk - leginkább önmagunkra. Összegyűjtöttünk 5 tippet, amelyekkel esélyed lesz időt spórolni.

1. Az aki szép, az reggel is szép
Biztos? Reggelente a hajunk kócos, morcosak és nyúzottak vagyunk.. Ahhoz, hogy a szürke hétköznapok jól induljanak, készíts egy rövid lejátszási listát kedvenc számaidból, hogy könnyebben indulj neki a készülődésnek.

Forrás: Thinkstock

2. Nincs semmi, amit felvehetnék! 
Reggel hosszú percekig kinyúlt pizsamánkban bámulod ruhásszekrényed tartalmát és képtelen vagy döntést hozni? Vegyél egy ruhaállványt és készítsd ki előző este a ruháidat. 

3. „Vidd magaddal” ételek és italok 
A táskába dobható gyümölcsök és müzliszeletek nagyon-nagyon-nagyon hasznosak tudnak lenni. A rágcsálnivalók mellett a szomjad oltására is mindig gondolj. Ha magaddal viszel egy vizet és kisebb ételeket, az sokkal költséghatékonyabb módszer, mintha minden második boltba bemennél elemózsiáért. 

4. Tökéletes hajkorona 
A hajunk mindig hajmosás után néz ki a legjobban. Ha sokadik napos és már nincs kedved vagy időd megmosni, használj szárazsampont vagy hintőporral kend be a tövét - akár magaddal is viheted őket. Majd tekerj egy kontyot és máris kész a csinos nappali frizura. 

5. A legjobb táska
Az éppen aktuális táskádban rejts el egy neszeszert, amiben benne vannak legfontosabb dolgaid: egy csomag zsebkendő, kézfertőtlenítő, pénz és minden, amit fontosnak tartasz. Ha táskát váltasz, elég lesz átdobni a neszeszert, és már indulhatsz is!