Gondok vannak a sztárpár kislánya, Zahara örökbefogadási papírjai körül, ráadásul a sztárcsemete is egyre többször emlegeti, hogy vissza szeretne menni vér szerinti édesanyjához Etiópiába.

Egyre több rémisztő hír kel szárnyra Angelina Jolie és Brad Pitt háza tájáról. Nem elég, hogy a színésznő étkezési zavarral küzd, míg sármos férje egyre mélyebbre süllyed alkoholproblémái miatt, a legutóbbi híresztelések szerint adoptált kislányuk, Zahara visszavágyik szülőhazájába, Etiópiába. 

Forrás: AFP/Kevin Winter

Angelina Jolie 2005-ben fogadta örökbe az akkor féléves kislányt, aki mostanában állítólag egyre többször emlegeti a színésznőnek, hogy vér szerinti édesanyjával szeretne lenni – Hollywood álompárja pedig, ha lehet, még többet veszekszik emiatt. 

A hírek szerint ráadásul probléma támadt Zahara örökbefogadási papírjai körül is: annak idején Angelina azért adoptálhatta a kislányt, mert az édesanyja AIDS-ben elhunyt, nemrég kiderült azonban, hogy Zahara vér szerinti mamája nagyon is él, így egyelőre nem világos, hogy jogilag megfelelően jártak-e el az örökbefogadást illetően – mondta el Angelina és Brad egyik közeli forrása a National Enquirer-nek.