Emlékezetes divatbemutató! Kifittyent a pénisz - Most megszólalt a modell

modell divatbemutató Rick Owens kifutó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még arra a nagy port kavaró divatbemutatóra, amely során a férfiak pénisze kilógott a ruhák alól? A show szereplői most elmondták, hogy érezték magukat a kifutón a mindent feltáró tunikákban.

Rick Owens feledhetetlen divatbemutatója az egész világon kiverte a biztosítékot. Ezt az is jól mutatja, hogy a show januárban volt, de még most is beszédtéma. Az egyik online magazin, a Style.com most kifaggatott néhány modellt arról, hogy milyen érzés volt a ruha alól kifittyenő pénisszel végiglejteni a kifutón.

Forrás: Insagram/kolletivenoir

Ryan:

„Nekem nem voltak problémáim az összeállításokkal, és nem idegeskedtem amiatt, hogy most hogyan fogok kinézni. Ez egy Rick Owens-show volt, aki egy elismert tervező, így tudtam, hogy nem leszek vicc tárgya. Egyébként kifejezetten magabiztosnak éreztem magam a show után, mondom ezt úgy, hogy mindig is komoly önértékelési problémákkal küszködtem. Mindenesetre élveztem a közönség felszisszenését, ahogy meghökkentek. A későbbi reakciók azonban sokkoltak, én nem éreztem ezt ennyire nagy dolognak. De végső soron nem rossz, hogy valami még ennyire tud ütni 2015-ben.”

Jasha:

„Egyszer rendben volt, jól szórakoztam. Kihívásnak vettem az egészet. Nem tudom, bevállalnám-e újra, őszintén szólva azért örültem, hogy az én ruháim nem mutattak túl sokat, és sajnáltam az előttem lévő srácot, akinek mindene kilógott a tunika alól, és utána mindenhol az ő fotója jelent meg.”

Tomasso:

„Magabiztosnak éreztem magam, a backstage-ben, ahol mindenki hihetetlenül profi, el is felejtettem, hogy mi van rajtam, de aztán a kifutón észrevettem, hogy néhányan az ágyékom felé mutogatnak. De nem zavart, nagyon izgalmas volt végre valami ilyesmit csinálni a kifutón. Az egyébként érdekes, hogy a félmeztelen lányok már egyáltalán nem verik ki a biztosítékot, de a férfivillantások még abszolút tabunak számítanak.”

Még több képet a show-ról itt találsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.