Sokévnyi próbálkozás után kislányt vár Mark Zuckerberg felesége

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg -
családalapítás Facebook Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook alapítójának közösségi oldala szerint hamarosan kislánnyal bővül a családjuk. Mark Zuckerberg felesége, Priscilla ugyanis több sikertelen próbálkozás után végre várnadós.

A nagy hírt a pár természetesen Mark Facebook oldalán jelentette be, nem is akárhogyan. Egy cuki fotót tettek közzé, melyen fehér puli kutyusuk is látható. Az is kiderült, évek óta próbálkoztak, három kudarc állt már mögöttük, most azonban végre bizakodhatnak.

Forrás: Facebook/Mark Zuckerberg

"Izgalmas híreink vannak, Priscillával kislányunk lesz!" - írta ki pénteken a közösségi oldal büszke atyja. A 31 éves Mark Zuckerberg egy igen hosszú levelet posztolt, melyben leírta, hogy most végre új fejezet nyílik az életükben.

Zuckerberg arról is beszélt, hogy évek óta próbálkoztak, kedvese pedig háromszor vetélt el. "Tele vagy reményekkel, ha megtudod, hogy kisbabád lesz. Elképzeled, hogy mi lesz, a jövőről ábrándozol. Tervezni kezdesz, aztán egyszer csak semmi sem marad. A legtöbben pedig nem is beszélnek erről, elfojtják" - fogalmazott Mark, és hozzátette, fontos, hogy az ember beszéljen a sikertelen terhességről, és a gyermeke elvesztéséről. Mert az megértést, és toleranciát teremt, valamint reményt ad - írja.

A házaspár reméli, hogy azzal, hogy nyilvánosan beszéltek személyes tragédiájukról, sokaknak adnak majd reményt, és bátorságot ahhoz, hogy ők is megosszák fájdalmukat a nagyvilággal. Úgy tudni, Priscilla terhessége már eléggé előrehaladott, így nagyon alacsony a vetélés kockázata. A kismama és a gyermek is jól vannak, és mindenki nagyon várja már a kicsi érkezését.

Pirner Alma lassan készen áll a szülésre: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150731-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-babakelengyevel-szelfizett-polyat-vasarolt.htmlIgazi kismamaprogramban volt része a rúdtánc világbajnoknak, aki cuki babaholmik között válogathatott.Család--Tiszta apja Simon Cowell kisfia: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20150731-simon-cowell-kisfia-eric-tiszta-apukaja.htmlLe sem tagadhatná fiát, Ericet a tévémogul: úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás!Család--Roberto konyhája: ínycsiklandozó currys csirkeleves http://www.life.hu/csalad/20150729-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-currys-csirkelevest-keszitett.htmlHiába van meleg, számomra elmaradhatatlan egy jó tányér forró leves. Szerencsére a vendégeim is tudják, hogy a melegben sokszor jótékonyabban hat egy forró leves, mint egy hatalmas rántott hús. Ez a leves mindamellett, hogy tele van tápláló zöldséggel és csirkemellel, a curry lelket melengető és keringésjavító hatásaival is kiegészül. Ragadj fakanalat, és vedd birtokba a konyhát!CsaládOrigoEladnák Kordáék feje fölül a házukathttp://www.life.hu/csalad/20150731-korda-gyorgy-zenesz-es-balazs-klari-enekesno-velencei-hazat-engedely-nelkul-arulja-egy-internetes.htmlTavaly még eladó volt a Korda házaspár gyönyörű velencei otthona, mára azonban úgy döntöttek, mégis megtartják az ingatlant, melyet az inteneten engedély nélkül árul egy cég.Család--Ki a család diktátora? http://www.life.hu/csalad/20150729-hadas-kriszta-jegyzete-ki-a-csalad-diktatora.htmlAz elején elhatároztam, nem leszek őrmester. Nem fogom a gyerekeket és a férjemet pontos időbeosztás szerint vezényelni. A megfelelő időben ébreszteni, etetni, szórakoztatni, fürdetni, altatni, mert a család nem vekker, nem atomóra. Azt gondoltam, én azért sem leszek a mi közös filmünk sebhelyes arcú, villogó tekintetű, rekedt hangon irányszavakat szóró rosszfiúja, pontosabban rosszlánya. Mindezeket laza és felvilágosult anyai bölcsességemen kevélyen kérődzve gondoltam el. De aztán mégis kicsit másképp alakult. Nem szeretem a negatív, hálátlan szerepet, de már rám égett.CsaládThinkstockMegpecsételt sorsok - Tragikus életű sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150728-hires-anyak-es-lanyak-tragikus-sorsai.htmlSors, végzet vagy egyszerű véletlen? Vannak családok, akiket mintha megátkoztak volna: tragédiák sorozata kíséri végig életüket generációról generációra. A következőkben olyan híres anya-lánya párosokat vettünk górcső alá, akik élete kísértetiesen hasonló és tragikus véget ért.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.