Abszolút uborkaszezon van Hollywoodban is, de szerencsére ott vannak a Baldwin lányok, akik bármikor fel tudják dobni a vörös szőnyeget. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Sztárom a párom

Elsa Pataky igazi tündérlánynak öltözött sármos kedvese, Chris Hemsworth mellé. Thor megformálója aztán tudja, mi fán terem a stílus - kevesen mernének színes cipővel próbálkozni egy éjkék öltöny mellé. Chris megtette, ezért jár is neki a pluszpont! Alec és Hilaria Baldwin inkább a klasszikus eleganciára voksoltak, és ők sem hibáztak a vörös szőnyegen.

Feltörekvő sztárcsemeték

Ireland Baldwin is tiszteletét tette édesapjáékkal a Mission: Impossible új részének premierjén, és meg kell hagyni, remekül állt neki a sötét hajkorona és az egyszerű, de nagyon dögös kisfekete. Unokatestvére, Hailey Baldwin sem hagyhatta ki az eseményt, bár szerintünk a fiatal modell kissé túlzásba vitte a pózolást... 

Dívák harca

Mariah Carey sosem fukarkodik, ha dekoltázsvillantásról van szó, és ezúttal sem tette. A fekete estélyi mintha kissé passzentos lenne a nem éppen sovány énekesnőn, de sebaj, volt már rosszabb, Mariah! Eva Mendes szettjétől sem ájultunk el, de a helyzet az, hogy ezzel az arccal és kisugárzással elég nehéz rossz benyomást kelteni.

Még mindig a natúr

A natúr smink egyik kötelező eleme a barna szemfesték, és ezt a világsztárok is jól tudják. Taylor Schilling egy visszafogott, barna szemhéjpúderre voksolt, Ashley Greene pedig egy kicsit fényesebb árnyalatot választott, mindketten nude rúzzsal koronázták meg a sminket. Ez a makeup mindenhol megállja a helyét; ha pedig szívesen megtanulnád minden trükkjét, lesd el Larion Oscar tippjeit!