Kim Kardashian sminkelni tanít

Forrás: Instagram/Kimkardashian -
Kim Kardashian szépségtrükk smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szelfikirálynő ismét tanít valamit a rajongóinak: ezúttal megmutatja, mit is tesz az ember lányával egy jó smink!

Kim sminkje mindig erős, látható és persze makulátlan. Rajta még a natúr smink sem natúr, hiszen mindig a legnagyobb műgonddal van megkomponálva. Erre most itt egy újabb bizonyíték!

Kim Kardashian Forrás: Instagram/Kimkardashian

A celebmami a minap a közösségi oldalán megmutatta, hogy fest smink nélkül, majd mi történik az arcával egy halom alapozó, púder, szemfesték és rúzs felkerülése után. Az eredmény valóban elég látványos, az árnyékolás tökéletes - KIm arca olyan, mint egy viaszbabáé. Szép, szép, de mi inkább a természetességre és Larion Oscar szuper sminktrükkjeire esküszünk!

Szuper sminktrükk augusztusra: ragyogd túl a napot!http://www.life.hu/trend/20150729-szuper-sminktrukk-augusztusra-ragyogd-tul-a-napot.htmlLeírni is szörnyű, de a nyár utolsó hónapjába léptünk. Ettől azonban ne keseredj el, inkább használd ki a következő napokat, amennyire csak lehet: élvezd a csodás nyári sminkek és a csillogás erejét. Larion Oscar sminkmester meg is mutatja kedvenc augusztusi szépségtrükkjét. TrendThinkstockA legszebb nyári smink zöld szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150727-sminktrukkok-a-legszebb-nyari-smink-zold-szemhez.htmlOlyan mázlid van, hogy a zöld szeműek táborába tartozol? Ezt a különleges szemszínt vétek nem kiemelni, ezért jobb, ha megtanulod az összes sminktrükköt, amik még élénkebbé teszik a tekintetedet - fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockA legtutibb smink első randira – ezzel hódítani fogsz!http://www.life.hu/trend/20150707-a-legtutibb-smink-randira-alapszabalyok-plusz-egy-smink-ami-bevalik.htmlRúzs vagy szájfény? Füstös szem vagy natúr smink? Kell egyáltalán alapozó? Az első randin mindenki jó benyomást szeretne kelteni, és hiába van meg a tökéletes szett, a sminken is nagyon sok múlik. Larion Oscar sminkmester most megmutatja a tökéletes make-upot a nagy találkozásra!TrendThinkstockSzuper sminktrükk júliusra: a zöld az új őrület http://www.life.hu/trend/20150629-szuper-sminktrukk-juliusra-a-zold-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlHa nyár közepén vágysz valami nagyon üde, nagyon friss és divatos sminkre, kísérletezz bátran - júliusban szerezz be zöld sminkcuccokat! Ez a szín remekül passzol a többi nyári árnyalathoz, nem mellesleg csodaszéppé varázsolja a szemedet. Próbáld ki Larion Oscar sminkmester júliusi sminktrükkjét! TrendThinkstockHabkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstockCsak el ne folyjon! Így lesz a nyári melegben tartósabb a sminkhttp://www.life.hu/trend/20150623-igy-lesz-a-nyari-melegben-tartosabb-a-smink-larion-oscar-trukkjei.htmlSzereted a szép, nyári sminkeket, de sokat szenvedsz azzal, hogyan is lehetne a nagy melegben tartósabb a makeup? Lesd el Larion Oscar sminktrükkjeit! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.