Kim Kardashian, a szelfikirálynő - A legtipikusabb pózok

fénykép Kim Kardashian fotó Kanye West szelfi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szelfik koronázatlan királynőjét, Kim Kardashiant már több, mint 26 millióan követik Instagramon. Ha kiskutyákat, ételfotót, esetleg tájképeket nézegetnél, semmiképp se Mrs. Kanye Westre kattints, ugyanis profilja gyakorlatilag 99 százalékban szelfiket tartalmaz. Lássuk a leghíresebb pózokat!

Ha éppen nem olajos feneket villant a sztár, és nem teljesen csupaszon mutatja meg híres hátsóját, olyankor az arcával büszkélkedik, és teleszelfizi az internetet.

Számos szelfi elengedhetetlen kelléke a tükör. Telefon a kézben, szigorúan vaku nélkül, nehogy bevillanjon a tükör, kitakarva a főszereplő arcát. Pontosan így:

Forrás: Instagram/ Kimkardashian

A félrebiccentett fejtartás nélkül csak akkor létezhet szelfi, ha egyenesen, bociszemeket meresztve nézünk a kamerába, ahogy a profi is csinálja.

Forrás: Instagram/ Kimkardashian

Kihagytuk volna a csücsörítést, mint a szelfik egyik legfontosabb stíluselemét? Súlyos hiba lenne enélkül szelfizni, még akkor is, ha ül valaki a hátunk mögött, aki nagyon fura arcot vág.

Forrás: Instagram/ Kimkardashian

Kim nem csak a szingli-szelfik híve, csoportosan is szereti megmutatni magát akár a húgaival, akár barátnőivel, persze csak a legelőnyösebb beállításban, profin pózolva.

Forrás: Instagram/ Kimkardashian

Végre összejött a bikiniforma? Ezt feltétlenül meg kell mutatni a világnak. A több néha több elv alapján Kim gyakran montázst készít saját magából.

Forrás: Instagram/ Kimkardashian

Van, hogy egy szelfi annyira jól sikerül, hogy saját gyerekedet is levágnád a képről. Így tette ezt Kim is szegény kis North West-tel. :-(

Forrás: Instagram/ Kimkardashian

Ha még nem sikerült volna elsajátítanod a tökéletes szelfik titkát, beszéljen maga a királynő az önfotózás művészetéről. Íme!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.