Kate Winslet szuper anya! Erre tanítja lányát!

negatív Kate Winslet testképzavar pozitív káros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy sok más nő, Kate Winslet is sokszor bizonytalan volt és önértékelési problémákkal küzdött. Arra azonban nagyon odafigyel, hogy lányának ezen ne kelljen keresztülmennie. 

„Pufók voltam, mindig nagy volt a lábam és rosszul állt a hajam – legalábbis én így láttam” – mondta a celebnő. „Ahogy felnőttem, egyetlen olyan nővel sem találkoztam, aki elégedett lett volna a testével, és pozitívan látta volna magát. A negatív hozzáállásokat hallani pedig nagyon káros, mert téged is erre programoz – fejtegette a színésznő, aki nemrég még a túlélésért küzdött.

Forrás: AFP/Leonard Adam

A 14 éves lányára, Miára kifejezetten odafigyel Kate Winslet, hogy ő pozitívan lássa önmagát: „Ahogy mindketten állunk a tükör előtt, azt szoktam mondani neki: milyen szerencsések vagyunk, hogy formás a testünk és szépek a vonalaink. Ilyenkor ő is mindig megköszöni, hogy ilyen jól nézünk ki” – mesélte Kate.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.