Elképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?

Forrás: AFP/Laura Cavanaugh -
fashion week tűsarkú cipő hátizsák színész stílus Katie Holmes leggings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. 

A 36 éves színésznőt New York utcáin kapták lencsevégre elképesztő szerelésben: hátitáskával, piros, állatmintás leggingsben, farmeringben. Mindehhez pedig egy szupernőies tűsarkú cipőt választott. Ki tudja, milyen megfontolásból. Reméljük, lánya, Suri inkább édesapjától, Tom Cruise-tól lesi majd el a divattippeket. A teljes fotósorozatot ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Laura Cavanaugh

Borzalmasan fest Jennifer Lopez: smink nélkül és zsíros hajjal vonult New York utcáinhttp://www.life.hu/trend/20150723-borzalmasan-fest-jennifer-lopez-smink-nelkul-es-zsiros-hajjal-vonult-new-york-utcain.htmlA mindig tökéletes, szuperszexi JLo ezúttal igencsak elhanyagoltan sétálgatott a Nagy Alma utcáin.Trend--Bugyik és melltartók között pózol Dobó Kata - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150723-bugyik-es-melltartok-kozott-pozol-dobo-kata-szuperszexi-foto-egy-reklamkampany-reszekent.htmlDobó Kata nekivetkőzött a nagy hőségben. És milyen jól tette! Szuperszexi képek születtek. Trend--Ilyen dögös reklámot még nem láttunk! Meztelen nők puncitáskákat mutogatnak (18+)http://www.life.hu/trend/20150722-a-damnsel-taskamarka-reklamjaban-meztelen-nok-tancolnak-es-puncitaskakat-mutatnak-be.htmlA DAMNsel táskamárka új kollekciója nem mindennapi. És az sem, ahogyan reklámozzák azokat.TrendOrigoZimány Linda is beszállt az Il Bacio de Stile aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigoBréking! Lindsay Lohan újra dögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20150717-lindsay-lohan-ujra-dogos-fotot-posztolt-az-instagramjara.htmlLindsay Lohan neve az utóbbi időben nem csodás külseje, brilliáns elméje vagy remek színészi teljesítménye kapcsán került előtérbe. Mostanáig.TrendOrigoNagy Nikoletta nem plasztikáztat - nyereményét felajánlotta egy rászorulónakhttp://www.life.hu/trend/20150717-nagy-nikoletta-a-miss-universe-gyoztese-nem-el-plasztikai-mutetekkel-nyeremenyet-felajanlotta-egy.htmlNagy Nikoletta, a Miss Universe győztese úgy döntött, egyik nyereményét - egy plaszikai műtétet, amelynek segítségével bármelyik testrészét átszabathatná - felajánla egy helyreállító műtétre várakozónak. TrendFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.