Nevelj a balkonon citromfát! Mutatjuk, hogy csináld!

Forrás: Thinkstock -
citrom Citromfa balkon Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos örökzöld növényről beszélünk, amely egyszerre hozhatja illatos fehéres-rózsaszínes-lilás virágait, de már termést is érlelhet közben. Isteni az illata, egyszerűen nem lehet betelni vele.

Bár nem olcsóak a kertészetekben kapható fák, de kitartó gondoskodás mellett hamar megtérül a befektetés, ráadásul az egészségünk biztosan megfizethetetlen. Hogy miként állj neki az otthoni citromfa nevelésnek? A BalkonGaz legutóbbi bejegyzésében elolvashatod!

Forrás: Thinkstock
Az élő, lélegző templomhttp://www.life.hu/otthon/20150805-elo-fakbol-novesztett-templomot-egy-uj-zelandi-ferfi.htmlAz Új-Zélandon élő Brian Cox egy igen különleges épületet álmodott meg: a háza hátsó kertjében élő fákból növesztett egy gyönyörű templomot. A művelet négy évet vett igénybe, az eredmény pedig lélegzetelállító lett.OtthonOrigoNem a méret a lényeg - Aprócska luxusotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20150804-kulonleges-apro-luxusotthonok.htmlEgy gigantikus birtokon elterülő legalább 15 szobás monstrum, hatalmas úszómedencével - sokan így képzelik el a luxusotthonokat, tévesen! A luxus ugyanis nem feltétlenül egyenlő a megalomániával. Nem hiszed? Az alábbi aprócska, mégis fényűző vityillóktól garantáltan leesik majd az állad. OtthonOrigoÍme a 3 legjobb ingyenes lakberendező applikációhttp://www.life.hu/otthon/20150729-3-applikacio-ami-megkonnyiti-a-lakberendezest.htmlA lakberendezési magazinok hasábjain sokszor sok okosságot és tanácsot lehet olvasni a különféle trendekről, stílusokról és arról, hogy ezeket miként tudod te is beilleszteni saját otthonodba. Az ötletek és tanácsok tényleg hasznosak, de tedd a szívedre a kezed, te csupán a cikkek olvasásával el is tudod képzelni az eredményt három dimenzióban?OtthonThinkstockA tiszta, ápolt kerti bútor titkahttp://www.life.hu/otthon/20150730-igy-tisztitsd-a-kerti-butort.htmlAz eső áztatja, a nap szívja: a kerti bútorok fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Mutatjuk, hogyan ápold és tisztíts őket!OtthonThinkstockVagány és stílusos - Egyedi designötletek fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150730-vagany-es-stilusos-lakberendezes-egyedi-designotletek-fillerekbol.htmlValami egyedi, valami igazán őrült designötletre vágysz? Akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan különleges, mégis egyszerű tippet, amelyek segítségével még a legegyhangúbb szobába is vidámságot és életet csempészhetsz.OtthonOrigoA nyugalom szigete - Függőágyat az otthonodba!http://www.life.hu/otthon/20150724-a-nyugalom-szigete-kulonleges-fuggoagyak.htmlPálmafák, homokos tengerpart, egy függőányban elnyúlva a tenger morajló hullámait hallgatod - nem hangzik rosszul, ugye? Nos, ha a homokos tengerpart és a pálmafák nem is adottak, egy kertben felhúzott kényelmes függőágyban pihenve percek alatt elfelejtheted a rohanó mindennapok nyűgjét. Mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat!OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.