Gyereke lesz a TV2 szexszel zsaroló botrányhősének, Éden Gábornak

Forrás: TV2 -
TV2 Éden Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angéla - Éjjel-Nappal Budapest Vandája - és Gábor három hónapja vannak együtt, és már a közös kisbabájukat várják.

"Első látásra szerelem volt; másfél hónap után összeköltöztünk, nemrégiben pedig megkértem Angéla kezét" - mesélte a Blikknek Gábor és hozzátette, nagyon készül az apaszerepre.

Forrás: TV2

"Tervezett baba volt, és mindkettőnk családja támogat minket. Angi szerencsére jól bírja a várandósságot, nincs rosszul, nagyon büszke vagyok rá. A baba nemét még nem tudjuk, de mindenképp szeretnék ott lenni a szülőszobában, amikor a kicsi világra jön" - magyarázta.

Csoda hogy nem zárták ki az Édenből

A fiú még csak néhány napja volt az Éden Hotelben, amikor nekiállt durván erőszakoskodni játékostársával, Nórival, de nem kezelte jól az elutasítást. "Próbáljál már meg relaxálódni. Szerintem nem sűrűn fordul elő az életedben, hogy ilyen pali csókolgat mint én. Te tényleg igazán buta vagy. Mit gondolsz, hogy te egy okos lány vagy? Azért vagy buta, mert a rafinált buták felismerik azt, hogy buták. De konkrétan te síkbuta vagy... Te húztad az agyamat, vágod? Most már az én kezemben van a döntés..." - mondta a lánynak. Később még azt is közölte, hogy azt csinál Nórival, amit akar. Az ügynek hatalmas médiavisszhangja volt, a TV2-t feljelentették a Médiatanácsnál, amely 14 millió forintra büntette a csatornát az amorózó miatt.
Újra várandós Hódi Pamela?!http://www.life.hu/csalad/20150806-ujra-varandos-hodi-pamela-berki-krisztian-orulne-neki.htmlA szokásosnál kerekebbnek tűnik Pamela pocakja.CsaládOrigo40 évesen lesz anya a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/csalad/20150718-40-evesen-lesz-anya-a-tv2-musorvezetoje-vamos-erika.htmlNéhány nap múlva véget érhet Vámos Erika 7 éve tartó kálváriája. A műsorvezető azóta szeretne örökbe fogadni egy babát.CsaládOrigoElbűvölő képet posztolt pocakjáról a félidős Tatár Csillahttp://www.life.hu/csalad/20150714-elbuvolo-kepet-posztolt-pocakjarol-a-felidos-tatar-csilla.htmlRohan az idő. Mintha csak néhány nappal ezelőtt jelentette volna be Tatár Csilla, hogy babát vár, most pedig már azt is tudjuk: várandóssága felén is túl van a szép műsorvezető. CsaládOrigoKiderült végre! Ezért ilyen vékony a szülés után Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150626-ezert-ilyen-vekony-a-szules-utan-katalin.htmlKatalinnal kapcsolatban sok pletyka felröppen közvetlenül a szülése után is. A legerősebb köztük talán az volt, hogy nem is ő szülte meg a kis Saroltát... Most újabb elmélet született arról, miként nyerte vissza máris csodás alakját... Család--Férjhez ment Hámori Eszter, Bajor Imre gyerekeinek édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20150717-ferjhez-ment-hamori-eszter-bajor-imre-gyerekeinek-edesanyja.htmlA nyilvánosság teljes kizárásával ment férjhez Bajor Imre egykori felesége, Hámori Eszter. Olyannyira, hogy a frigyről nem is beszélt eddig, most azonban a Reflektor kamerái előtt megszólalt. Család--Szívszorító üzenettel búcsúzott halott ikertestvérétől Nick Cave fia, Earlhttp://www.life.hu/csalad/20150716-szivszorito-uzenettel-bucsuzott-halott-ikertestveretol-nick-cave-fia-earl.htmlAz egész világot megrázta Nick Cave fiának, Arthurnak szörnyű tragédiája. A fiú lezuhant egy szikláról és meghalt. Ikertestvére szívszorító üzenettel búcsúzott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.