A sztárfotós, Éder Krisztián különleges fotósorozatot készített Liluról, Malek Andreáról és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynőről. A három magyar híresség egy őszi szépségkampány során natúr sminkben és retusálás nélkül mutatja meg arcát, felhívva a figyelmet arra, hogy a valódi szépség a lélekből fakad.

Az elmúlt években egyre több hazai sztár vállalja fel retusálás nélkül készült, apróbb bőrhibákat is felfedő fotóit a saját közösségi oldalain, az azonban, hogy egy kozmetikai cég így kampányoljon, korántsem megszokott. Éder Krisztián egy őszi szépségkampány fotózásán ezúttal három különböző karakterű, ám a maga szakmájában rendkívül sikeres és elismert hírességet kapott lencsevégre natúr sminkben, akik gyakran állnak a kamerák kereszttüzében. A New Yorkba készülő fotósnak ez az utolsó nagy munkája indulás előtt.

Forrás: redlemon

„Korábban készítettem már olyan sorozatot, amelyben híres magyar nőket fotóztam természetesen – sminkes, fodrász és stylist nélkül - ezzel egy valóban meghitt és őszinte hangulatot teremtve. A kozmetikai termékek kampányai alapvetően a tökéletes szépség sztereotípiáját követik, ez a fotózás épp azért különleges, mert a bőrhibákat is felvállalva mutatja meg a természetes szépséget. Szuper, hogy van olyan kozmetikai márka, amelyik ezt bevállalja, és pont azzal tűnik ki, amit a többiek eltakarnak" – mondta el a sztárfotós.

Lilu örömmel vállalta, hogy a maga természetességében is megmutassa arcát. „Műsorvezetőként nagyon fontos számomra, hogy a lehető legjobb formámat hozzam. A kamerák még a legapróbb hibákat is felnagyítják, ezért nagyon odafigyelek a bőröm egészségére, nyáron például árnyékba húzódóm vagy kalapot viselek, mert nagyon könnyen leégek. Mivel a képernyőn mindig sminkben látnak a nézők, fontosnak tartottam, hogy e nélkül is megmutassam az arcomat. A hétköznapokban nem nagyon sminkelem magam, a mindennapi bőrápolást viszont elengedhetetlennek tartom, mert az egészséges arcbőr az igazán szép" - mondta el a népszerű műsorvezető.

Forrás: redlemon

Malek Andrea szerint a magyar nők természetes szépségek. „Magyarországon könnyű szép emberekkel találkozni az utcán. A valódi szépséget a külső és a belső összhangja teremti meg, megőrzéséhez pedig az egészséges táplálkozás, a sport és a mindennapi bőrápolás mellett a minőségi kozmetikumokra is szükség van. Egyébként én saját magam előtt is bújócskázó típus vagyok, úgy teszek, mintha nem is érdekelnének a külsőségek, de amikor véletlenül sötétebbre sikerül a hajszínem, mint szerettem volna, naponta ötször megmosom, hogy kifakuljon" – árulta el a színésznő.

„Sosem voltam a sok smink híve. Mivel lábak nélkül és hét ujjal születtem, sokáig azt gondoltam, egy életre el van rontva a szépségem, a lelkem mélyén azonban mindig is kíváncsi voltam rá, lesz-e majd olyan ember, aki meglátja a bennem rejlő értékeket" – árulta el Illés Fanni, akire nemcsak hogy rátalált a szerelem, de tavaly szépségkirálynőnek is megválasztották a Miss Colours Kerekesszékes szépségversenyen.