Ő lehet az első plus size modell a csontsovány angyalok között

Forrás: Instagram/ Denise Bidot -
modell megtiszteltetés magabiztosság Victorias Secret úttörő plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtökéletesebb alakú modellekről híres divatcég tényleg készen áll a plus size modellekre? Ez a lány szívesen vállalkozna, hogy megmutassa duci testét a Victoria’s Secret kifutóján.

Denise Bidot lassan már igazi úttörőnek számít, nemrég ugyanis a narancsbőr, a pluszkilók és a striák szeretetére szólította fel a nőket, és közben meg is mutatta magát fürdőruhában. Korábban pedig, a 2014-es New York-i divathéten, ő lett az első plus size modell, aki egy nem plus size divatmárka kifutóján szerepelt.

Forrás: Instagram/ Denise Bidot

Denise most nyilatkozatban fejtette ki, hogy a duci Victoria’s Secret angyalok sorában is szívesen lenne első. „Hihetetlen megtiszteltetés lenne, ha én lehetnék az első. Szerintem nagyon menő lenne már egy nem csontsovány, de formás, magabiztos nőt látni a kifutón. Úgy érzem, ez már nincs is olyan messze” – nyilatkozta.

De mit gondolnak erről maguk az angyalok?

A fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem? Olvasd el a Life.hu cikkét!
Forrás: Instagram/ Denise Bidot
Minek ide légkondi? Ételek és italok, amik kellemesebbé teszik a kánikuláthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150806-etelek-es-italok-amik-kellemesebbe-teszik-a-kanikulat.htmlMár szinte semmi sem esik jól ebben a forróságban? Szomjas vagy, de a hideg víz már nem segít? Fogyassz mentateát, az egyszerűen csodát tesz a hőségben! Persze nem ez az ital az egyetlen megoldás; íme, néhány enni- és innivaló, amik egész biztosan kellemesebbé teszik a forróságot. Ez Zsír!ThinkstockHosszú Katinka világsztárral edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-vilagsztarral-wladimir-klitschko-bokszoloval-edzett.htmlIgazi nagyágyúval edzett az Iron Lady, de még ezt a kemény fickót is sikerült legyőznie a medencében.Ez Zsír!MTICsúcsformában ikerszülés után: Bomba teste lett Koncz Brigitta fitneszmodellnek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150805-koncz-brigitta-fitneszmodell-etrend-edzes-tippek-amik-bevalnak.htmlKoncz Brigitta kitartásához kétség sem férhet: a 38 éves, kétgyermekes anyuka a szülés után nem tudta leadni a súlyfelesleget; 35 kilótól szeretett volna megszabadulni. Ám az életmódváltásnak és a sok mozgásnak meglett az eredménye - ma már fittebb, feszesebb, izmosabb, mint valaha. Nekünk elárulta, hogyan csinálta!Ez Zsír!OrigoBrutális izomzata van a magyar Schwarzeneggernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-molnar-peternek-a-magyar-schwarzeneggernek-brutalis-izomzata-van.htmlMolnár Péter amatőr testépítő világbajnok a hétvégén profi versenyen vesz részt Hongkongban. A 31 éves sportoló elképesztő formában van.Ez Zsír!OrigoEz aztán bikinialak! - VV Gigi megmutatta dögös testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-vv-gigi-megmutatta-bikinialakjat.htmlA fotót természetesen a Facebookon találtuk. A celebcsaj ultrajól néz ki, bár akadnak, akik szerint már-már túl vékony. Ez Zsír!OrigoElképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.