Gratulálunk! Édesapa lesz az RTL Klub sztárja

rtlklub.sajtoklub.tv -
híradós apaság D.Tóth András RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
D.Tóth András, az RTL Klub híradósa közösségi oldalán tette közzé a jó hírt.

"Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy nincs, ugyanis jövő év elején kisbabánk születik. Nagyon vártuk őt és mindketten kimondhatatlanul boldogok vagyunk" - írta ki a Facebookra András.

rtlklub.sajtoklub.tv

"A következő hónapok egyszerre izgalmasak és meghittek lesznek, éppen ezért megpróbáljuk a lehető legjobban megtartani ezt a csodát magunknak és a családunknak. Mostantól gyakran találkozhattok majd velem is a babaruha osztályokon, és a pelusoknál smile hangulatjel, mert azt már most eldöntöttem, hogy minden pillanatnak aktív részese szeretnék lenni a legelejétől. Leendő büszke apukaként azt szeretném kérni, hogy fogadjátok el, hogy a feleségemmel ezt az óriási örömöt szeretnénk magunkban és nem a nagy nyilvánosság előtt megélni. Nagyon köszönjük!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.