Nem akar véget érni Kelly Rutherford gyermekelhelyezési drámája: a színésznőnek vissza kellett küldenie gyermekeit Monacóba édesapjukhoz.

Immár ötödik éve húzódik Kelly Rutherford gyermekelhelyezési pere, amely sehogy sem akar véget érni. A pletykafészek sztárja most újra elveszítte két gyermekét, akik külföldi sajtóértesülések szerint már úton vannak apai nagymamájukkal édesapjukhoz, Daniel Giersch-hez Monacóba.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A bíró csak érvényesíteni akarta azt a végzést, amely szerint Gierschnek joga van ahhoz, hogy Monacóban tudhassa gyermekeit, amíg elrendeződnek a lakhelye körüli gondok. Itt kellett volna megjelennie a színésznőnek és két gyermekének.

Kelly fiának és lányának a határozat szerint 2 hónap láthatás után kellett volna visszatérniük édesapjukhoz, a színésznő szerint azonban az amerikai bíróságoknak nem áll jogukban ilyesmit elrendelni. Ráadásul a gyerekeket sem vitte el, mondván, ki szeretné hagyni őket ebből a bírósági hercehurcából.

A bíró azonban másképp vélekedett erről: a TMZ értesülései szerint Giersch édesanyja délelőtt már a New York-i reptéren volt Helenával és Hermés-szel, hogy elérjék a Monacóba tartó járatot. A következő bírósági meghallgatásra szeptember elején kerül sor.