Három fotó, ami bizonyítja: Osvárt Andrea a legszexisebb magyar nő

Forrás: Osvárt Andrea / Instagram -
színésznő színész Osvárt Andrea bikini bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea, aki nemrégiben jelentette be, hogy rátalált a szerelem, ezúttal szuperdögös alakját mutatta meg Instagramján nekünk. 

A világhírű színésznő a Balaton-parton pihent, közben készítette el azt a három fényképet, amely alapján egyértelműen kijelenthetjük: ő az egyik legszexisebb magyar hírességünk.

Forrás: Osvárt Andrea / Instagram

Andrea többször megmutatta már tökéletes lábait, legutóbb végtelenül hosszú combját villantotta meg. Ahogyan tette ezt most is:

Osvárt Andrea, Balaton, színésznő Forrás: Osvárt Andrea / Instagram

Mivel a színésznő az elmúlt hónapokban rengeteget dolgozott, ami egészségi állapotára is rossz hatással volt, így ráfér most a pihenés - kellemes időtöltést a Balatonon, Andrea! Ja, és fotózz még sokat!

Forrás: Instagram / Osvárt Andrea
Durván jó pasi lett Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150808-durvan-jo-pasi-lett-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetoje-lefogyott.htmlLátványosan lefogyott, szakállat növesztett. És a nyári barnaság sem áll éppen rosszul Gönczi Gábornak.Ez Zsír!OrigoÚgy tűnik, tényleg lehetetlen lefogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150722-ugy-tunik-tenyleg-lehetetlen-lefogyni-egy-uj-kutatas-szerint.htmlA legújabb brit kutatás azt mutatja, hogy a felesleges kilókat felszedő emberek döntő többségének soha nem sikerült visszanyernie egészséges testsúlyát.Ez Zsír!--Kerek és feszes: Eva Longoria szuperszexi fenekét csodáljukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-kerek-es-feszes-eva-longoria-szuperszexi-feneket-csodaljuk.htmlA 40 éves Eva Longoria kirobbanó formában van. Nem túl meglepő.Ez Zsír!--Szalonna ízű szuperélelmiszert fejlesztettek kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-szalonna-izu-szuperelelmiszert-fejlesztettek-ki.htmlA kutatók egy olyan algatörzset hoztak létre, amely rendkívül tápláló és rengeteg antioxidánst tartalmaz, ugyanakkor szalonna ízű.Ez Zsír!--Formás popsik, tónusos combok - így edzenek a szépségkirálynő-jelöltekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150603-vajna-timi-szepsegkiralyno-jeloltjeit-katus-attila-edzi.htmlA Miss Universe szépségverseny résztvevői kőkeményen edzenek, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a június 6-ai versenyen. Ezúttal bepillantottunk a kulisszák mögé, és megmutatjuk, Katus Attila hogyan készíti fel őket. Miss Sport akcióban.Ez Zsír!OrigoTökéletes feneket villantott Voksán Virág - az idilli környezet csak ráadáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150428-tokeletes-feneket-villantott-voksan-virag-az-idilli-floridai-kornyezet-csak-raadas.htmlElőfordult már korábban is, hogy megcsodáltuk Voksán Virág fenekét (vagy éppen hatalmas dekoltázsát), amit a kőkemény és rendszeres edzéseknek és az egészséges étrendjének köszönhet. Ezúttal azonban nem csak a tökéletes idomokra fókuszálhatunk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.