Közel 40 évesen lett édesanya Keveházi Krisztina

Forrás: Facebook/Babavilág -
terhesség császármetszés szülés balettművész Keveházi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balettművész mindhárom gyermekét császármetszéssel hozta a világra, de minden kínt feledtet vele családja boldogsága.

Keveházi Krisztina 38 évesen nem bánja, hogy a tánc háttérbe szorult az életében, mert imádja három gyermekét – írja a Story.

Forrás: Facebook/Babavilág

„A harmadik terhességem elején az orvosom megnyugtatott, hogy minden rendben, nincs szervi bajom, de azért hozzátette, elképzelhető, hogy két császár után nem fogok spontán teherbe esni. Így valóságos csodaként éltem meg, amikor megcsináltam a terhességi tesztet, és pozitív lett" – mesélte Krisztina, aki császármetszéssel szülte harmadik gyermekét is.

„Már az első gyermekem születésénél megmondta az orvosom, hogy bármennyire is szeretném, képtelen vagyok saját erőmből kitolni a lányomat" – mesélte a balettművész.

Schobert Norbi cukiskodással kezdte a napothttp://www.life.hu/csalad/20150812-schobert-norbi-fitneszguru-cukiskodassal-kezdte-a-napot-es-uj-kutyusat-olelgette.htmlA Schobert család új kedvenccel bővül, a fitneszguru pedig tőle kapta a mai nap első cuppanós illetve nyálas pusziját.CsaládOrigoHoppá! Ördög Nóri házivideót készített http://www.life.hu/csalad/20150811-ordog-nori-cuki-videot-keszitett-a-gyermekeirol-ahogy-rosszalkodnak-csomagolas-kozben.htmlA műsorvezető egy videóban örökítette meg azt a lehetetlennek látszó feladatot, amikor gyermekeivel kell csomagolnia.Család--Hatalmas változáson ment át a várandós Pirner Alma: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150811-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-pocija-nagyot-nott-a-terhessege-alatt-es-szexi-kismama.htmlSokáig alig látszott a kismamán, hogy állapotos, ám a szűk szexi ruciban, amiben legutóbb szelfizett, szembetűnő a változás.Család--Nagy szegénységben nőtt fel Király Lindahttp://www.life.hu/csalad/20150807-kiraly-linda-enekesno-es-testverei-nagy-szegenysegben-nottek-fel-amerikaban.htmlA Király testvérek édesanyja mesélt arról, hogy boldogult három kisgyerekkel Amerikában, amikor még nagyon szegény körülmények között éltek.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huSzőke Zoltán: "Nem élhettünk fél szívvel"http://www.life.hu/csalad/20150806-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-szinesze-valasa-utan-rendezte-kapcsolatat-csaladjaval.htmlMég a látszat kedvéért sem akarta eljátszani a boldog családapát Szőke Zoltán, aki hazugságnak érezte volna, ha ellenáll a szerelemnek. A színész őszintén nyilatkozott válásáról és új szerelméről.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huKikocsikázott a Vajna házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20150802-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-megmutattak-hogyan-autoznak-lusuxverdajukban.htmlAkár a régi arisztokraták, úgy suhantak vasárnap délelőtt Vajnáék. Az elegancia a régi, a verda vadiúj.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.