Hűha! Alessandra Ambrosio bikinis fotójától eláll a szavunk is!

Forrás: Origo -
modell Mykonosz Alessandra Ambrosio görög bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: Alessandra Ambrosio nem csak a kifutókon döbbenetesen jó nő. A nyaralós fotói verhetetlenek!

A Victoria's Secret kétgyermekes angyala a festői szépségű görög partiszigeten, Mikonoszon nyaralgat, méghozzá családostul. Többet között kislányával is készíttetett egy fotót, amire csak annyit tudunk mondani: ez nem igazság!

Forrás: Origo

Persze nem Alessandra az egyetlen híresség, aki két szülés után is szuperdögös - itt össze is szedtünk néhány anyukát, akinek bármikor elfogadnánk az alakját!

Méretes hátsók vették be Hollywoodot - lassan leáldozik a fokhagymagerezd-popsik ideje?http://www.life.hu/ez-zsir/20150814-sztarok-akik-nagy-popsival-hoditanak-kim-kardashian-amber-rose.htmlPersze, hogy irigykedünk Alessandra Ambrosi apró, de kerek popsijára, Miranda Kerr vonalaira, JLo és Beyonce formás hátsójára. De fellélegeztünk, amikor megláttuk Khloé Kardashian legújabb fotóit. A celebklán egyik oszlopos tagja hihetetlenül dögös, sportos, a feneke pedig gyönyörű - még női szemmel is. Pedig nem túl kicsi, sőt, kimondottan méretes, de hogy formás, feszes, ahhoz kétség sem férhet. Íme 4 celebnő, akiknek a popsija mellett még Beyoné hátsója is kicsinek tűnik, mégsem bánnánk, ha ilyennek születtünk volna.Ez Zsír!--A nő, aki Kate Uptont simán lepipálja - Az új szőke csillag Sarah Harrishttp://www.life.hu/ez-zsir/20150815-sarah-harris-playmate-nagyon-szexi-fotokon-pozol.htmlAz ausztrál nyuszis magazin üdvöskéjénél egészen biztosan senki nem kortyolja szexisebben az ásványvizet. Ez Zsír!OrigoElképesztő! Így néz ki Jessica Biel 4 hónappal a szülése utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150814-jessica-biel-szineszno-szules-utan-lefogyott-es-ujra-karcsu.htmlNyoma sincs már a terhesség alatt magára szedett kilóknak: Justin Timberlake felesége néhány hónap alatt újra csúcsformában van!Ez Zsír!--Térdfájás ellen jöhet a sport - kezdj neki még ma!http://www.life.hu/ez-zsir/20150813-terdfajas-ellen-a-sport-kell-nagy-amarilla-edzo-is-elmondja-a-velemenyet.htmlA térdfájás az egyik leggyakoribb probléma; az 50 felettiek egynegyede küzd vele, de egyre több fiatalt is érint. Utánajártunk, miért is alakul ki, és mit tehetünk ellene. Ez Zsír!ThinkstockEz ám a változás! Közel 30 kilótól szabadult meg Ciarahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150812-ciara-enekesno-sokat-fogyott-kozel-30-kilotol-szabadult-meg.htmlAz énekesnő karcsúbb, mint valaha - nemrég New York utcáin sétálgatva mutatta meg bomba alakját Ciara.Ez Zsír!--Így melegített be fotózására a teniszcsillag, Serena Williamshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150812-serena-williams-teniszcsillag-igy-melegitett-be-a-fotozasara.htmlA világelső teniszezőnő közösségi oldalán osztott meg néhány kulisszák mögött készült felvételt egy magazinfotózásról.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.