A nyár utolsó hónapjának színe egy légiesen könnyű és visszafogott tónus, nem más, mint a pasztellrózsaszín. Ha te is odavagy ezért a végtelenül romantikus árnyalatért, inspirálódj képeinkből, és csempészd be az otthonodba.

Eddig úgy gondoltad, hogy a rózsaszín csak egy giccses babaházban tud jól mutatni? Tény, hogy a rózsaszín erősebb, rikítóbb árnyalataival – már ha nem Barbie rezidenciájáról van szó – jobb csínján bánni, de a pasztell változata bizony minden helyiségben tökéletes választás lehet. 

Forrás: matchbookmag.tumblr.com

Hogy mivel kombináld? jó hírünk van, szinte minden stílushoz jól illik. Ez a visszafogott, halvány árnyalat jól passzol a klasszikus vagy a vidékies, de akár az elegánsabb enteriőrhöz is. 

A színek közül pedig kombinálhatod fehérrel, szürkével, vagy akár a réz különböző árnyalataival, de más pasztellszínekkel is istenien tud kinézni. 

Ha kifejezetten a vidéki stílust szeretnéd erősíteni, akkor használj mellé a természetben is fellelhető színeket, például zöldet, és variáld virágmintás, esetleg kockás anyagokkal. 

A rózsaszín ezen árnyalata egyébként megnyugtatóan, pihentetően, sőt  hívogatóan hat az emberre, ezért is használják szívesen babaszobákban, hálószobákban vagy éppen kórházakban. 

Megjött a kedved hozzá? Inspirálódj galériánkból, és csempészd be ezt a romantikus színt te is otthonodba! 

/1508/A_l_g2015821203546