Ki volt a nyerő a Teen Choice Awards vörös szőnyegén?

Britney Teen Choice Awards díjátadás Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron hébe-hóba azért akad egy vörös szőnyeges esemény - lássuk, ki hogyan öltözött fel a vasárnap esti Teen Choice Awards díjátadóra!

Fodros ruci, hasig érő dekoltázs, rémes színes hajvégek - Britney Spears tényleg nagyon tininek képzeli magát!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Robyn Lawley sárga ruháját viszont nagyon szerettük:

Forrás: AFP/Jason Merritt

És ha már a sárgánál tartunk, Sarah Hyland szettje az egyik kedvencünk a díjátadóról:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Rita Ora egész konszolidáltan festett, de a színes hajat ő sem tudta mellőzni:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Lea Michele kifejezetten szexi volt, és nagyon bájos:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Charlotte McKinney piros rucija azért elég dögös, nem?

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ki volt a legcsinosabb?

5 kérdés a szépségről: Janicsák Vecahttp://www.life.hu/trend/20150807-5-kerdes-a-szepsegrol-janicsak-veca.htmlA 25 éves énekesnő évek óta reflektorfényben él, így már nagyon is otthon van a szépségápolásban. Most ő lett egy kozmetikai márka hazai arca, és ez nem véletlen: ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban ezúttal Janicsák Vecát faggattuk szépségtitkairól.Trend--Új külsővel jelent meg Lupita Nyong'o - Mindenkit elvarázsolt!http://www.life.hu/trend/20150816-lupita-nyong-o-uj-kulseje-lenyugozte-a-rajongokat-es-a-fotosokat-egyarant.htmlAz Oscar-díjas színésznő teljesen új külsővel lepte meg a nyilvánosságot, amikor megjelent a D23 Expo szombati rendezvényén.Trend--Megműttette melleit Ariel Winter, a Modern család 17 éves sztárja http://www.life.hu/trend/20150815-ariel-winter-a-modern-csalad-sztarja-17-eves-sztarja-megmuttette-melleit.htmlA sorozatszínésznő a többséggel ellentétben nem megnagyobbíttam hanem kisebbíttette a kebleit. Állítja: kényelmetlenül érezte magát G-s kosárméretével. TrendAFPMonokinire vetkőzött Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20150815-monokinire-vetkozott-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanak-enekesnoje.htmlA minap dögös dekoltázsával örvendeztette meg követőit Bencsik Tamara, most azonban ennél is tovább ment. Meg is mutatjuk. TrendOrigo10 dolog, amiért imádjuk a ma 25 éves Jennifer Lawrence-thttp://www.life.hu/trend/20150814-jennifer-lawrence-oscar-dijas-szineszno-az-ehezok-viadala-sztarja-25-eves-lett.htmlJelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.TrendOrigoRá sem ismerni Laky Zsuzsirahttp://www.life.hu/trend/20150814-laky-zsuzsi-szepsegkiralynore-ra-sem-lehet-ismerni-ugy-megvaltozott.htmlA 2003-as Miss Europe szépségkirálynő cím birtokosa teljesen megváltozott, rá sem ismernél.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.