Rita Ora mellei mindent visznek - Heti stílusmustra

Letizia fashion week mustra stílus Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok leginkább a párizsi divathéten tették tiszteletüket, de Hollywoodban is akadt egy-két premier. No meg persze a kékvérűek háza táján is zajlottak az események, Katalin és Letícia különösen kitettek magukért. De hogy ki lett a győztes? Indulhat a Life.hu heti stílusmustrája!

Fekete vagy piros?

A spanyolok királynéja, Letícia ismét megmutatta kiváló stílusérzékét, méghozzá egy egyszerű, de roppant csinos kis feketében. Katalin inkább valami színesre voksolt, aminek mi nagyon örültünk: remekül festett Wimbledonban!

Cici vagy nem cici?

Rita Ora nem az a szégyenlős fajta, de azért van az az alkalom, amikor nem dobja ki a dekoltázsát. A héten mindkét esetre volt példa, ezüst szettjével pedig tőlünk megkapta a hét legmerészebbje címet.

A divathét legszebbjei

Jessica Alba és Olivia Palermo stílusikonok, így természetesen Párizsban is hozták a formájukat. Jessica Giambattista Valli szettje nagyon izgalmasra sikeredett, Olivia pedig mesterien mutatta be, hogyan is kell keverni a csíkos holmikat. Mi fejet hajtunk előttük!

Szexizz feketében!

Hiába a forróság, a fekete nem hiányozhat a vörös szőnyegről. Jennifer Lawrence bájos, mint mindig, bár be kell valljuk, mi jobban kedveltük bubifrizurával, mint hosszú loknikkal. Petra Nemcova sem panaszkodhat, már ami a hosszú combokat illeti - mi azonnal cserélnénk vele!

A hét legszebbje

Emma Stone nem először szerepel a "leg"-listánkon, de megérdemli: a héten is mesterien rakta össze a szettjét. Az őrülten bájos fehér ruha egy leheletnyi sárgával, feketével és türkiz kiegészítőkkel maga volt a tökély, és nézzétek csak a frizuráját és a sminkjét! Van mit tanulni tőle!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Emma szettje?

Nézegess csodás és meghökkentő fotókat a párizsi Haute couture divathétről!http://www.life.hu/trend/20150709-nezegess-csodas-es-meghokkento-fotokat-a-parizsi-haute-couture-divathetrol.htmlJúlius elején mutatták be Párizsban a 2015-16-os haute couture kollekciókat. Imádjuk ezt a stílust, a sokszor merész, néha sokkoló, de csodaszép kreációkat, és alig várjuk, hogy megmutassuk nektek is kedvenc darabjainkat!TrendAFPSofia Vergarából csak úgy sugárzik az erotika - így változott a stílusa a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150708-sofia-vergara-szulinapos-ime-a-szettjei-a-voros-szonyegen.htmlMa 43 éves a kolumbiai-amerikai színésznő, aki a hírnevét nagyrészt igen jó genetikai adottságainak köszönheti. Sofia Vergara előtt izgalmas hónapok állnak, hiszen hamarosan kimondja a boldogító igent annak a Joe Manganiellónak, akinek a hasizmaiért nemcsak mi, de a fél világ megőrül. Lássuk, mivel bolondította meg a hollywoodi alfahímet a kolumbiai díva - íme Sofia stílusátalakulása a vörös szőnyegen!TrendAFPA legtutibb smink első randira – ezzel hódítani fogsz!http://www.life.hu/trend/20150707-a-legtutibb-smink-randira-alapszabalyok-plusz-egy-smink-ami-bevalik.htmlRúzs vagy szájfény? Füstös szem vagy natúr smink? Kell egyáltalán alapozó? Az első randin mindenki jó benyomást szeretne kelteni, és hiába van meg a tökéletes szett, a sminken is nagyon sok múlik. Larion Oscar sminkmester most megmutatja a tökéletes make-upot a nagy találkozásra!TrendThinkstockLupita, Julia, Penelope - A leggyönyörűbb A-listás világsztárok uralták a vörös szőnyegethttp://www.life.hu/trend/20150708-julia-roberts-penelope-cruz-kate-winslet-lupita-nyongo-and-isabella-rossellini-a-voros-szonyegen.htmlPárizsban javában zajlik a divathét, ám van idő ünnepelni is: kedd este tartották a Lancome 80.születésnapját, természetesen hatalmas parti keretei között. A bulin tényleg mindenki ott volt, aki számít - mutatjuk is, ki miben tette tiszteletét. Trend--Állásinterjúra mész? Így öltözz fel csinosan!http://www.life.hu/trend/20150706-allasinterjura-mesz-igy-oltozz-fel-csinosan.htmlÁllásinterjúra szinte nehezebb felöltözni, mint az első randira. A szabályok szigorúbbak, mindenképp jó benyomást kell tenni, és akkor is érdemes csinosnak lenni, ha kint 36 fokos hőség van. Íme 3 szett, amikben még közelebb kerülsz ahhoz, hogy megkapd álmaid munkáját!TrendThinkstockJada Pinkett Smith teste mindent visz - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150702-heti-stilusmustra-szerepel-benne-amber-heard-jada-pinkett-smith.htmlSzeretnénk 43 évesen úgy kinézni, mint Will Smith felesége, és szeretnénk olyan gyönyörűek és stílusosak lenni, mint Johnny Depp kedvese. Persze nemcsak a sztárfeleségek remekeltek a héten a vörös szőnyegen - következzen a Life.hu stílusmustrája!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.