Nyulakkal meztelenkedik a plus-size modell

modell provokáció meztelen LifeNight kiállítás plus-size plakát New York Robyn Lawley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyaszült meztelenül állt modellt Robyn Lawley, akinek képei nemsokára kiállításra kerülnek New Yorkban.

Provokatív plakátok kerülnek kiállításra New Yorkban. A képeken a tetőtől talpig meztelen Robyn Lawley plus-size modell pózol, aki intim testrészeit hol nyulakkal, hol pedig szemérmesen elfordulva takarja el.

Fotó: Kenneth Willardt
Fotó: Kenneth Willardt


A merész fotók a dán Kenneth Willardt munkáját dicsérik, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Lady Gaga, Penélope Cruz, illetve Keira Knightley. Size Does Matter néven futó kiállítását már most úgy emlegetik, mint ami örökre megváltoztatja majd azt, hogyan fogunk gondolkodni a plus-size modellekről.

Plus-size modell lett a molett diáklánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130603-lifenight-egy-duci-diaklanyon-akadt-meg-egy-hires-fehernemumarka-szeme.htmlCsinos plus-size modell a címlaponhttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-lifenight-plussize-modell-lett-a-francia-elle-majusi-szamanak-cimlaplanya.htmlSzexi bikinis fotók a népszerű plus-size modellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20121012-bikinis-fotok-a-nepszeru-plussize-modelrol-robyn-lawley.htmlBorzalmasan lefogyott az egykori plus-size modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120418-borzalmasan-lefogyott-az-egykori-plus-size-modell-crystal-renn.htmlCsinos plus-size modellből csontsovány dominahttp://www.life.hu/life/galeria/20120418-csinos-plus-size-modellbol-csontsovany-domina-lett-crystal-rennbol.htmlA legszebb plus-size modellekhttp://www.life.hu/life/galeria/20120206-a-legszebb-plussize-modellek.htmlGömbölyű a divat! - A legszebb "plus-size" modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120202-gombolyu-a-divat-a-legszebb-plussize-modellek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.