Dér Heni férfiasra gyúrta magát

Forrás: Facebook/Dér Heni -
férfiasság gyúrás Dér Heni izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dagadó, szálkás izmokat villantott az énekesnő, aki egyre férfiasabbra edzi magát. A kemény edzések rabja lett az egykori megasztáros.

Dér Heni izmos hátát és karjait nemrég mi is megmutattuk, a rajongók akkor ki is akadtak, és féltették az énekesnőt, hogy eltűnnek nőies vonalai. A legutóbbi szelfin azonban valóban úgy tűnik, mintha Heni férfiasodna, de azért reménykedünk, hogy ez csak ennek a póznak köszönhető, és amikor nem feszíti be izmait az énekesnő, akkor nőissége is megmutatkozik.

Forrás: Facebook/Dér Heni

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zseda-az-ez-zsirban-nkwGXVIUM8OXoqkeMolnár Anikó: Irigykedve nézem Sarka Katáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150818-molnar-aniko-egykori-nagy-o-irigykedve-nezi-sarka-katat-aki-dietazik-es-allandoan-edzesre-jar.htmlAz egykori Nagy Ő remek formába lendült és közel 20 kilótól szabadult meg. Anikó azonban tisztában van azzal, hogy nem tudna úgy edzeni és diétázni, mint Sarka Kata.Ez Zsír!--Kalcium, a csontok őre - 5 zöldség, amiben bőven van belőlehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-kalcium-a-csontok-ore-ezek-a-zoldsegek-a-leggazdagabbak-ebben-a-szuper-vitaminban.htmlA kalciumban gazdag étrend főképp a csontok miatt lényeges, ha viszont nem fogyasztasz belőle eleget, memóriazavar, sőt akár depresszió is felléphet. A tejtermékek, olajos magvak kiváló kalciumforrások, de zöldségekben is van bőven belőle - mutatjuk is, melyeket érdemes fogyasztanod!Ez Zsír!ThinkstockBódi Sylvi ismét nagyot terpesztett: Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150817-bodi-sylvi-modell-ismet-nagyot-terpesztett-a-sztriptizrudon-es-megmutatta-tokeletes-alakjat.htmlA modell csodás pózban mutatta meg, milyen is az, amikor a sztriptízrúdon edzi alakját.Ez Zsír!--Tökéletes izmokat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150817-berki-krisztian-sportolo-tokeletes-izmokat-villantott-a-maldiv-szigeteken-hodi-pamela-tarsasagban.htmlA sportoló egy szál szexi fehér fürdőnadrágban, dudorodó izmokkal pózolt a türkizkék tengerből kilibbenve, mindezt pedig Pamela dekoltázsa tette tökéletessé.Ez Zsír!--A nő, aki Kate Uptont simán lepipálja - Az új szőke csillag Sarah Harrishttp://www.life.hu/ez-zsir/20150815-sarah-harris-playmate-nagyon-szexi-fotokon-pozol.htmlAz ausztrál nyuszis magazin üdvöskéjénél egészen biztosan senki nem kortyolja szexisebben az ásványvizet. Ez Zsír!OrigoElképesztő! Így néz ki Jessica Biel 4 hónappal a szülése utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150814-jessica-biel-szineszno-szules-utan-lefogyott-es-ujra-karcsu.htmlNyoma sincs már a terhesség alatt magára szedett kilóknak: Justin Timberlake felesége néhány hónap alatt újra csúcsformában van!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.