Kész, eldőlt: a 46 éves Jennifer Lopeznek vannak a legjobb lábai

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez -
ruha Instagram Jennifer Lopez láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor azt gondolnánk, nem tudjuk hová fokozni Jennifer Lopez szépségét, akkor a díva felhúz egy extrarövid ruhácskát, mi pedig a földről igyekszünk összeszedni az állunkat.

Jennifer Lopez nem csupán gyönyörű, hanem szimpatikus is: a minap éppen ő szólt minden bűntudatot érző diétázóhoz, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalása amiatt az egy szelet torta vagy csokoládé miatt.

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

A 46 éves énekesnőtől köztudottan távol áll mindenféle és -fajta önsanyagató diéta és mozgásforma. Ő az élő bizonyíték arra, hogy enélkül is el lehet érni a szemetgyönyörködtető formát - mint például az itt is látható csodaszép lábakat, amelyeket a tengerentúlon hamarosan startoló American Idol tehetségkutató zsűritagjaként villantott meg.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.