Az egykori Nagy Ő remek formába lendült és közel 20 kilótól szabadult meg. Anikó azonban tisztában van azzal, hogy nem tudna úgy edzeni és diétázni, mint Sarka Kata.

Molnár Anikó megelégelte a súlyfelesleget és diétába kezdett. Az eredmény magáért pedig beszél, hiszen nemrég mi is megírtuk, milyen szép vékony lett az arca. Ám az edzések még váratnak magukra, mert a látványos fogyásnak az a hátulütője, hogy a leadott kilók után visszamaradt petyhüdt bőrnek szüksége van feszesítésre. Ezt Anikó is jól tudja, éppen ezért sürgősen sportolni kezd, és egy esztétikai műtétbe is bele akar vágni – írja a Bors

Forrás: -Facebook/Molnár Anikó

„Mindig is irigykedve nézem Sarka Katát, hogy milyen kitartó és irgalmatlan diétára képes a fitneszverseny érdekében. Tisztában vagyok vele, hogy én erre nem vagyok alkalmas, mert képtelen lennék betartani, de mozognom muszáj, mert hiába lettem könnyebb, a bőröm sokat vesztett a feszességéből. Az edzés mellett szeretnék újra kés alá feküdni és a mellemet felvarratni egy plasztikai sebésszel" – magyarázta Anikó.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!