Sarka Kata diéta Nagy Ő Molnár Anikó fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő remek formába lendült és közel 20 kilótól szabadult meg. Anikó azonban tisztában van azzal, hogy nem tudna úgy edzeni és diétázni, mint Sarka Kata.

Molnár Anikó megelégelte a súlyfelesleget és diétába kezdett. Az eredmény magáért pedig beszél, hiszen nemrég mi is megírtuk, milyen szép vékony lett az arca. Ám az edzések még váratnak magukra, mert a látványos fogyásnak az a hátulütője, hogy a leadott kilók után visszamaradt petyhüdt bőrnek szüksége van feszesítésre. Ezt Anikó is jól tudja, éppen ezért sürgősen sportolni kezd, és egy esztétikai műtétbe is bele akar vágni – írja a Bors.

Forrás: -Facebook/Molnár Anikó

„Mindig is irigykedve nézem Sarka Katát, hogy milyen kitartó és irgalmatlan diétára képes a fitneszverseny érdekében. Tisztában vagyok vele, hogy én erre nem vagyok alkalmas, mert képtelen lennék betartani, de mozognom muszáj, mert hiába lettem könnyebb, a bőröm sokat vesztett a feszességéből. Az edzés mellett szeretnék újra kés alá feküdni és a mellemet felvarratni egy plasztikai sebésszel" – magyarázta Anikó.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/zseda-az-ez-zsirban-nkwGXVIUM8OXoqke

Bódi Sylvi ismét nagyot terpesztett: Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150817-bodi-sylvi-modell-ismet-nagyot-terpesztett-a-sztriptizrudon-es-megmutatta-tokeletes-alakjat.htmlA modell csodás pózban mutatta meg, milyen is az, amikor a sztriptízrúdon edzi alakját.Ez Zsír!--Tökéletes izmokat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150817-berki-krisztian-sportolo-tokeletes-izmokat-villantott-a-maldiv-szigeteken-hodi-pamela-tarsasagban.htmlA sportoló egy szál szexi fehér fürdőnadrágban, dudorodó izmokkal pózolt a türkizkék tengerből kilibbenve, mindezt pedig Pamela dekoltázsa tette tökéletessé.Ez Zsír!--Vajna Timi a vízen szexiskedetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150812-vajna-timi-andy-vajna-felesege-vizfelszinen-szexiskedett-nagy-nikoletta-szepsegkiralyno-tarsasagaban.htmlTimi és Nagy Nikoletta szépségkirálynő főleg egymás vízbe hajigálásában lelték örömüket, és mindeközben szexi pózban is megvillantották bájaikat.Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huHosszú Katinka világsztárral edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150807-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-vilagsztarral-wladimir-klitschko-bokszoloval-edzett.htmlIgazi nagyágyúval edzett az Iron Lady, de még ezt a kemény fickót is sikerült legyőznie a medencében.Ez Zsír!MTIDér Heni igazi izompacsirtává gyúrta magát - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150731-der-heni-enekesno-feszes-testen-megcsillan-a-napfeny-olyan-izompacsirta-lett.htmlAz énekesnő régebbi nyaralásáról osztott meg igencsak sportos fotót, amelyen látszik, milyen izompacsirtává gyúrta magát az elmúlt időszakban.Ez Zsír!OrigoMost akkor Zimány Linda Sarka Katát utánozza? Nagyon úgy fest!http://www.life.hu/ez-zsir/20150728-zimany-linda-modell-sarka-katat-hajdu-peter-feleseget-majmolja-es-teniszezni-kezdett.htmlA modell megirigyelte Kata új hobbiját és úgy tűnik, a babérjaira tör, mind sportosságban, mind megjelenésben.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.