Így fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújából

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez -
fashion week jelmez öltözködés ruha Csillagok háborúja kosztüm Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. 

A mindig hihetetlenül dögös Jennifer Lopez most mintha kicsit mellényúlt volna, ami az öltözködést illeti. Legújabb Instagramra feltöltött fotóján, mely az American Idol című tehetségkutató válogatóján készült, úgy fest futurisztikus ruhájában, akár a Csillagok háborúja sztárja, R2-D2. Sehol egy kibuggyanó testrész, vagy szexi kivágás - mi lelt téged, Jennifer?

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez
Nahát! Egy valóban jó kép Miley Cyrus-rólhttp://www.life.hu/trend/20150820-nahat-egy-valoban-jo-kep-miley-cyrus-rol-mikozben-turazik.htmlA botrányhősnő Miley Cyrus melleit már csukott szemmel is felismernénk, most azonban olyan képet mutatunk, amin semmin sokkoló nincs. Lehet, hogy éppen ezért gondoljunk úgy: végre egy olyan kép Miley-ról, amin valóban jól néz ki. Trend--Jennifer Lopez valóra váltotta az egyik rajongója kéréséthttp://www.life.hu/sztarok/20150817-jennifer-lopez-teljesitette-egy-rajongoja-extrem-kereset.htmlNéha a világsztárok is megmutatják, mennyire emberiek, és igenis fontosak számukra a rajongóik. Így tett most Jennifer Lopez is, aki nagy örömet szerzett egy fiatal fiúnak.TV + SztárokOrigoTanulj sminkelni Jennifer Lopeztől - öt dolog, amit elleshetsz tőle! http://www.life.hu/trend/20150722-tanulj-sminkelni-jennifer-lopeztol-5-dolog-amit-elleshetsz-tole-larion-oscar-trukkjei.htmlŐ minden szempontból a mai kor egyik szépségikonja: szupernőies testalkatát a férfiak imádják, a nők irigylik. Stílusa egyedi, szexi és változatos, ismeri a tökéletes frizura és a smink minden csínját-bínját. Van mit tanulni tőle – Larion Oscar el is árulja, hogy milyen sminktrükköket érdemes ellesned a ma 46 éves Jennifer Lopeztől!Trend--Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockA zöld szemű szörny itat minket? Ezért is alkoholizálunk!http://www.life.hu/drlife/20150819-feltekenyseg-alkoholizalas-kutatas-eredmeny-ferfi-no.htmlA pszichológusok szerint a féltékenység két okból ered: a kisajátításból és a kisebbségi komplexusból. Egy friss kutatásból kiderült, hogy az alkoholizálás sokkal inkább összefügg a féltékenységgel, mint az eddig gondoltuk. A férfi és a nő is másképp reagál ebben a helyzetben, de Freud-nak is van egy féltékenységi elmélete. Dr. LifeThinkstockÉbredés után is gyönyörű a 37 éves Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150821-demcsak-zsuzsa-ebredes-utan-mutatta-meg-magat.htmlDemcsák Zsuzsa a napokban ünnepelte 37. születésnapját, a korából azonban jócskán letagadhatna a gyönyörű műsorvezető, aki most azt mutatta meg, milyen szépen fest ébredés után is. TrendFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.