Vitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!

1. Ha plasztika, akkor csak okosan!

Nem buzdítunk a plasztikázásra, sőt...De ha képtelenség lebeszélni róla, akkor legalább csináld okosan!Blake arcáról - a legtöbb sztáréval ellentétben - nem ordít, hogy plasztikáztatott, pedig ő is átesett néhány szépészeti beavatkozáson. Hogy mi a titka? Az, hogy próbálta finoman csinálni: évekkel ezelőtt lekeskenyíttette az orrát, variált a szemöldök formájával, az ajkaiba került egy leheletnyi botox, az arca már közel sem olyan pufi, mint korábban, és a szemhéján is dolgoztak a sebészek. Ha nem látnánk a régi fotóit, meg nem mondanánk, hogy az arca a plasztikai sebészet remekműve. Kár, hogy még csak 28 éves, de Hollywoodban ez mit sem számít. 

2005-ben és 2012-benForrás: Northfoto, AFP

2. Farmerlány

Volt idő, amikor Blake számára a vörös szőnyeg egyet jelentett imádott farmerjával. Tény, hogy egy farmer sokkal többször működik, mint bármi más, no de jóból is megárt a sok. 

Forrás: Northfoto

3. Mellélövések

Igen, néha Blake is belefutott egy-egy öregasszonyos ruhába vagy rosszul eltalált szettbe. De kizárt, hogy valaha hibázik még akkorákat, mint 7-8 évvel ezelőtt. 

Forrás: Northfoto

4. Tanulj a bakikból!

Jó látni, hogy ő képes tanulni a mellélövésekből. Blake 2009-ben például még rajongott a harsány búzakékért, egy évvel később azonban rájött, milyen más lesz minden, ha kicsit visszafogottabb színt és izgalmasabb anyagot választ. Az eredmény magáért beszél!

Forrás: Northfoto

5. Blake, a hajmágus

Általában szőke, hosszú hajat visel, és divat ide vagy oda, ő nem vágatott pixie-fazont, amikor mindenki más megtette, és a bubifrizurával sem ápol szoros barátságot. Hosszú, néha kicsit vöröses fényben játszó tincseit azonban előszeretettel variálja copfokba, fonatokba, csodás kontyokba. Persze egy kis póthaj mindig segít az összképen, de imádjuk a színésznő kreativitását, ha szóba jönnek a frizurák (is). 

Forrás: AFP

6. Hajrá, klasszikusok!

Rajong az extra holmikért, a szokatlan megoldásokért, de nem idegenkedik az örök klasszikusoktól sem, hiszen jól tudja, egy fekete-arany duó tűzpirossal tényleg mindig, minden helyzetben működik. 

Forrás: AFP

7. Szerezz be extra kiegészítőket!

Ezerszer leírtuk már, hogy a legegyszerűbb szettet is feldobja egy egyedi vagy szokatlan színű, méretű vagy fazonú kiegészítő. És itt nemcsak az ékszerekről van szó: cipőből is érdemes 1-2 különlegesebbet beszerezni. 

Forrás: AFP

8. Kismamaként sem áll meg az élet!

Sok nő beleesik abba a hibába, hogy pocakosan csak bő lebernyegekbe burkolja magát, pedig nem kellene! Blake kismamaként is nagyon szexi volt, és nem félt attól sem, hogy megmutassa tökéletes dekoltázsát vagy szexi hátát. Imádtuk a pocakos-stílusát!

Forrás: AFP

9. Csillogj!

A flitterekkel óvatosan kell bánni, mert nagyon könnyen válhatsz dívából diszkólédivé. A titok? Mindent vagy semmit! Kerüld a félig flitteres holmikat - ha valami csillog, az csillogjon egészen! Blake flitteres szoknya-egyszerű trikó kombóját ezért is imádjuk. Meglepő, mégis nagyon trendi kombó!

Forrás: AFP

10. Ha díva vagy, öltözz is annak!

Blake az élő példa arra, hogy nemcsak akkor lehet valaki a vörös szőnyeg királynője, ha bugyiig fesliccelt ruhát visel, vagy ha az estélyije olyan átlátszó, hogy az alá még fehérneműt sem lehet húzni. JLo, Kim Kardashian - itt az idő tanulni!

Forrás: AFP