Soha nem látott fotót posztolt Kurt Cobain felesége

Forrás: Instagram/ Courtney Love -
fotó Courtney Love Frances Bean Cobain hiány Kurt Cobain felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Love régi családi fotót posztolt Instagram oldalára – mellette pedig férje hiányáról vallott.

A Nirvana világhírű énekese, aki egyes feltételezések miatt Courtney Love miatt lett öngyilkos, 21 éve hunyt el. Közös gyerekük, Frances Bean Cobain ekkor még csak két éves volt, ma azonban már 23 éves felnőtt nő, aki nem hallgatja apja slágereit.

Forrás: Instagram/ Courtney Love

A zenész halálát a családja még ma sem dolgozta fel igazán, és a hiányától még ma is nagyon szenvednek. „Istenem, annyira hiányzol, mindannyiunknak hiányzol” – írta fotója mellé a sztár.

Sportcipőben nősült Kiss Ádám: De nem akármilyenbenhttp://www.life.hu/trend/20150824-sportcipoben-nosult-kiss-adam.htmlBevalljuk, meglepődtünk volna, ha az ország egyik kedvenc humoristájának esküvője minden humortól mentes lett volna...TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoÍme, Imogen Thomas nagy mellei és terhespocakja fürdőruhában – Fotók!http://www.life.hu/trend/20150824-imogen-thomas-nagy-mellek-es-terhespocak-furdoruhaban-pozolt.htmlImogen Thomas szépségkirálynő, aki testi adottságai mellett leginkább különböző botrányairól híresült el, bikiniben mutatta meg formás testét.Trend--Ejha! 15 évet is letagadhatna Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20150824-sharon-stone-15-evet-is-letagadhatna.htmlAz 57 éves díva újra elkápráztatta a világot: fantasztikusan nézett ki a vasárnapi Hotbed Gálán.TrendOrigoSzexi sellőuszonyt növesztett Britney Spears - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150824-britney-spears-enekesno-sellokent-medencezett-fiaival.htmlA móka és a két gyereke kedvéért szó szerint hableánnyá változott az énekesnő egy családi medencézéshez.TrendLewis Hamilton bánhatja... Íme, a világ egyik leggyönyörűbb nője smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150823-nicole-scherzinger-smink-nelkuli-nyaralos-fotot-posztol.htmlLewis Hamilton exe, Nicole Scherzinger posztolt egy olyan képet, amelyen minimálsminkben, hacsak nem teljesen festékmentesen mosolyog. Nos, továbbra is álomszép.Trend--Forgatási szünetben hatalmas dekoltázsszelfit lőtt Liz Hurleyhttp://www.life.hu/trend/20150822-elizabeth-hurley-mellfit-posztolt.htmlEgyszerűen képtelenség, hogy Elizabeth Hurley már az ötödik X-ben jár.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.