7 divat dolog, amit az alacsony lányok értenek igazán

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
fashion week nadrág alacsony ruha szépség harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan elérkezik a nyár vége, ami csak egyet jelent: újabb darabokat kell vásárolnod az őszre. Ezzel nem is lenne baj, de akiknek a sors alacsony termetet szánt; nos, ők olykor elég komoly, a magasabbak számára banálisnak tűnő problémákkal szembesülnek ilyen esetekben.
Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

1. Rettegsz a hosszú ujjú ruhadaraboktól. A legtöbb túllóg a csuklódon, emiatt még inkább kicsinek érzed magad.

2. A varrótű a legjobb barátod. A legtöbb nadrágod általában hasban oké, de az esetek nagy részében lelóg, így folyamatosan rövidítened kell őket.

3. Gyerekosztály. A gyerekek méretét előszeretettel hordod (vagy nem), de nincs más választásod.

4. Magassarkúban még a házibuliban is. Gyakorlatilag a pultot sem éred fel rendesen és halálközeli élményeid vannak egy-egy ital kérési „dulakodáskor”. Még akkor is viseled a magassarkút, ha fáj tőle a lábad.

5. Szoknyát találnod maga a pokol, hiszen sokszor még a mini szoknyák is a térdedig érnek.

6. Túlságosan is az időjáráshoz öltözöl. Esni fog az eső? Akkor a maxi ruha felejtős. Kinek van kedve ázott aljú ruhában és magassarkúban haza támolyogni? Nálad ez hatványozottan fenn áll.

7. A harisnyanadrág mindig túl hosszú. Bármit is teszel, bőven a derekad fölé ér, ami egy ruhában sem mutat túl előnyösen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.