Palvin Barbara felrobbantotta az internetet - Cuki fotó a sztármodellről!

keresztanya modell fotó Palvin Barbara Victoria's Secret cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig örömmel nézzük meg a Barbi által feltöltött fotókat, és most sem kellett csalódnunk a látványban. Kiakadt a cukiságmérő!

Instagramján osztotta meg Palvin Barbi az a képet, amin keresztlányával együtt pózolnak a kamerának. A modell szinte alig visel sminket, ami kiemeli a természetes szépségét. A jövőben lehet, hogy újra angyalként láthatjuk hazánk egyik legkeresettebb modelljét, hiszen nemrég egy angyalként pózoló fotóval lepte meg a rajongóit, ami utalhat a korábbi Victoria's Secret fehérneműmárka kifutójára is.

Palvin Barbi és keresztlánya Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Intim vallomás: Rubint Réka hazavágyott Las Vegasbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-rubint-reka-fitnesz-edzo-hazavagyott-las-vegasbol-szentendrei-otthonaba.htmlA Schobert család Amerikában nyaralt, megjárták Las Vegast, a Grand Canyont és Disneylandet. Rubint Réka a sok szépség ellenére mégis hazavágyott, Szentendrére.TV + Sztárok--Hihetetlen átváltozás: Makaronkirálynő lett az RTL Klub sztárja, VV Kingahttp://www.life.hu/sztarok/20150824-vv-kinga-kutai-kinga-komoly-uzletasszony-lett-makaronokat-keszit.htmlA szőke, bájos VV Kinga komoly üzletasszony, azaz cukrászasszony lett. Belevetette magát a makaronbiszniszbe, és isteni francia édességeket készít nagyüzemben.TV + Sztárok--Tóth Gabi ismét titokzatos lovagja társaságában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20150824-toth-gabi-enekesno-ismet-titokzatos-lovagja-trap-kapitany-tarsasagaban-pozolt.htmlÁllítják, hogy barátok és szeretnek egymás társaságában időzni, pedig Gabi mellett még egy zöldfejű űrlény is jól mutat.TV + Sztárok--Hoppá! Új műsort kapott Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20150824-sebestyen-balazs-uj-musora-az-rtlen.htmlSebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.TV + Sztárok--George Clooney igazi szelfigyilkos: Cindy Crawford csókját photobomboltahttp://www.life.hu/sztarok/20150824-cindy-crawford-csokos-fotoja-nem-sult-el-valami-jol.htmlIgazán vicces képre bukkantunk a gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford Instagram oldalán, aki George Clooney társaságában mulatott a hétvégén.TV + SztárokOrigoTaylor Swift lemondta a fizetős fellépését, hogy ingyen adjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20150824-taylor-swift-inkabb-ingyen-lepett-fel-a-fizetos-helyett.htmlIgazán nemes gesztust tett a minap a gyönyörű énekesnő, amikor a 2 millió dollárt érő fellépését visszamondta egy ingyenesért cserébe.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.