Palvin Barbara Palvin Barbi Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbinak már sikerült meghódítania a világhírű Victoria's Secret fehérneműmárka kifutóját. Vajon újra a VS angyal szerepére készül?

Instagramján osztotta meg Palvin Barbara a képet, amelyről rögtön az jutott eszünkbe, talán ismét Victoria's Secret angyal lesz belőle. A fehérneműcég legnagyobb dobása minden évben a téli divatshow, amelyen kizárólag a legjobbak vonulhatnak. Barbinak már sikerült közéjük kerülnie, de attól, hogy valaki egyszer ott van, még nem garancia, hogy legközelebb is felkérik vonulni a VS kifutójára.

Mi azonban reméljük, idén is láthatjuk Barbit angyalszárnyakkal.

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara
Michelle Wild újra kamerák elé állthttp://www.life.hu/sztarok/20150808-michelle-wild-ujra-kamerak-ele-allt.htmlMichelle Wild ismét forgatott. De nem úgy, ahogy eddig.TV + Sztárok--Sosem látott fotók kerültek elő a Beatlesrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-sosem-latott-fotok-kerultek-elo-a-beatlesrol.htmlEddig sosem látott, 1964-es fotók kerültek elő a legendás zenekarról, a Beatlesről.TV + Sztárok--Rossz útra tért Trokán Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20150803-rosszlanyt-alakit-trokan-nora-es-pokorny-lia.htmlDurva smink, szakadt ruha, óriási fukszok, tetoválás: drasztikusan megváltozott Trokán Nóra és Pokorny Lia külseje. Vajon mi történhetett?TV + SztárokOrigoFekete Dávid elhagyja szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-fekete-david-elhagyja-parjat-oceanjarora-megy.htmlFekete Dávid nem csak az országot, hanem szerelmét is maga mögött hagyja egy időre. TV + Sztárok--Rékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektáborthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-rekasi-karoly-az-ej-leple-alatt-latogatott-meg-egy-gyerektabort.htmlRékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDráma! Majdnem megölte menyasszonyát Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-shia-labeouf-megverte-baratnojet.htmlShia LaBeouf és barátnője Németországban összekaptak. Annyira, hogy a színész kezet emelt Mia Gothra. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.