Lassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. 

Itt az új, kifinomult őrület: a monokróm smink! 

Forrás: tomford.com

A tökéletes harmónia egyensúlya; egy szín, ami mindent visz. Használd a szezon legizgalmasabb termékét, hozzá a szemhéjkrémeket, amikkel pillanatok alatt elkészítheted ezt a trendi sminket. Próbáld ki bátran – imádni fogod! 

Hogy hogyan működik?  Ugyanaz a szín kerül a szemhéjra, az ajakra, sőt, még arcpírosítóként is működik. A legideálisabb, ha krémes textúrákkal készíted el ezt a fantasztikus sminket. De kísérletezhetsz porokkal is! Ennek az eleganciának a titka, hogy mindent kontúrmentesen, szépen elsatírozva kell elkészíteni, akkor tartja meg a smink ezt az éteri tisztaságát, frissességét.

Forrás: tomford.com

Így kezdj neki!

Az alapozás után, a szemhéj tövébe intenzíven satírozd a tetszőlegesen választott kedvenc árnyalatodat, majd a mélyítővonal irányába halványítsd el, így egy színből lehet szép átmenetet elérni. Ettől úgy tűnik majd, mintha két színnel hoztad volna létre a szemsminkedet! A szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki, de ügyelj rá, hogy természetes hatású legyen, és csomómentes.

A szín arcpirosítóként is fantasztikus, de használhatsz bátran ugyanolyan árnyalatú, krémes arcpirosítót is. A lényeg, hogy az arccsont alá tedd ívesen, majd kontúrmentesen satírozd össze az alapozóval. Ha elkészültél, akkor csak a T zónát púderezd le. Ajkadra válassz ugyanolyan árnyalatú ajakrúzst, mint amit a szemedre használtál.

Forrás: tomford.com

Különböző szofisztikált hatásokhoz más-más árnyalatokat válassz. Természetes hatáshoz jól passzol a fahéj, a pezsgő, a bronz. Friss megjelenéshez próbáld ki a barack és rózsaszín különböző árnyalatait. Alkalmi sminkként is kiváló – próbáld ki a pinket vagy a bordót, de akár a mélybarnákat is!