Új fejtetkójával borzolja a kedélyeket Chris Brown

Vénusz Chris Brown rapper tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balhés rapper a görög nemzeti kultúra egyik legfontosabb női alakját, a milói Vénuszt varratta tarkójára. Egyesek gyanítják, néhány unatkozó ügyvéd hamarosan be is perelheti miatta.

Chris Brown közösségi oldalán dicsekedett el nem mindennapi tetoválásával: maga a milói Vénusz figyel a rapper tarkójának jobb oldaláról. Sajnos a The Guardian cikke szerint nem mindenki fogadja kitörő lelkesedéssel Rihanna verekedős exbarátjának tetkóját.

Forrás: Instagram/Chris Brown

Egy újság címlapján közzé tett, Aphroditét ábrázoló rajz miatt, melyen a szerelem istennője bemutat a világnak, a görögök már bepereltek egy német lapot. Azzal indokolták tettüket, hogy a címlappal nemzeti jelképüket becstelenítették meg.

A görög válság kezeléséről szóló címlap esetéhez hasonló megbotránkoztatást válthat ki Chris Brown új tetoválása: hiszen, melyik görög állampolgár látná szívesen nemzeti szimbólumukat egy nőket verő, állandóan balhézó és drogbotrányokba keveredő sztáron?

Nonfiguratív, csontos, teljes testes, és a kedvencünk, a mesehős - Íme a Sziget legmenőbb tetkóihttp://www.life.hu/trend/20150813-ilyen-tetovalasok-vannak-az-embereken-a-szigeten.htmlA szigetelőknek az idén különös szerencséjük van: igazi kánikulában fesztiválozhatnak. A rendkívüli hőségben lekerültek a pólók, és előbukkantak a legrejtettebb tetoválások is. Bemutatunk néhány szupermenő példányt. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huKitiltották Chris Brownt Kanadából – Elmaradnak a koncertjeihttp://www.life.hu/news/20150225-chris-brown-rappert-a-kanadai-hatosagok-kitiltottak-az-orszagbol-emiatt-elmaradnak-koncertjei.htmlA rapper Twitteren osztotta meg a rajongóival a hírt, miszerint a kanadai hatóságok nem engedték, hogy átlépje az ország határait.News--Ez annyira cuki! Közös tetkót csináltatott menyasszonyával az RTL Klub sztárja: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150718-solti-adam-a-baratok-kozt-sztarja-kozos-tetovalast-csinaltatott-menyasszonyaval.htmlSolti Ádám, akiről legutóbb kiderült, hogy fejlődési rendellenességgel jött a világra, nagyon édes dolgot tett.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huForró ágyjelenetek és pucér felsőtestek - Így dolgozik együtt Rita Ora és Chris Brownhttp://www.life.hu/kult/20150819-rita-ora-enekesno-es-chris-brown-enekes-body-on-me-cimu-dalanak-videoklipje-nagyon-szexi-lett.htmlA két énekes legújabb közös számuk kedvéért keveredett nagyon szexi kalandba egymással.Kult--Újabb tetkót varratott a dögös sportoló: A világbajnok a tetoválószalonból is posztolthttp://www.life.hu/news/20150716-lewis-hamilton-ujabb-tetovalast-varratott-es-a-szalonbol-is-posztolt.htmlEddig is számtalan tetkó díszítette már a Forma-1-es sztár világbajnok testét, de a napokban újabb varratott helyezett el magán.News--Chris Brown eltitkolt lányával jelent meg a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20150518-chris-brown-rapper-sokaig-titkolt-lanyaval-jelent-meg-a-voros-szonyegen.htmlA rapper, aki sokáig tagadta, hogy a felcsinált táncosnő gyereke valójában az övé, most a vörös szőnyegen jelent meg a kislánnyal.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.