A sztár, aki az idei MTV Video Music Awards háziasszonya volt, vasárnap esti performanszaival és öltözékeivel elnyerte a legbotrányosabb celeb címet.

A macskát meglovagló Miley, akinek a viselkedésére már elfogytak a jelzők, 12 outfitben mutatta meg magát a tegnap esti gálán. Sajnos hónaljszőrt már nem villantott, de meztelen feneket, cicit és sokkoló ruhákat igen. Volt disznómasni, rózsaszín latex, átlátszó műanyag ruha értelmezhetetlen színes gömbökkel, oldalt ciciig felvágott bikini, csillogó bohócjelmez és szivárványzászlós ruha.

Forrás: AFP/Frazer Harrison
Végre: Miley Cyrus elárulta, miért viselkedik botrányosan
Miley néha szőrös hónaljával, olykor csupasz melleivel és van, amikor nyilvános kábítószerfogyasztási szokásaival sokkol. De most lehull a lepell: elmeséli, miért viselkedik ennyire botrányosan. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Ami a produkciókat illeti, volt puncifogdosás, füvezés, transzvesztita tánc, péniszimitálás, és ki tudja mik történtek még a színfalak mögött. 

/1508/Miley2015831112335
Miley sokkolt, a szupermodellek beragyogták a 2015-ös MTV VMA vörös szőnyegét

Vasárnap este tartották Los Angelesben a 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadót, és ezzel kimondhatjuk, hogy megkezdődtek az őszi vörös szőnyeges események. Természetesen a sztárok is ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat - nézzétek meg, ki milyen ruhára voksolt.