Miley sokkolt, a szupermodellek beragyogták a 2015-ös MTV VMA vörös szőnyegét

Selena Gomez Gigi Hadid Kim Kardashian Lily Aldridge Kylie Jenner Taylor Swift MTV VMA Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották Los Angelesben a 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadót, és ezzel kimondhatjuk, hogy megkezdődtek az őszi vörös szőnyeges események. Természetesen a sztárok is ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat - nézzétek meg, ki milyen ruhára voksolt. 

Akik ragyogásra vágytak

Taylor Swift

Hol van már a cukorkaillatú, szolidan sminkelt, loknis hajú kislány? Taylor Swift és szupermodell kebelbarátnői uralták a idei MTV VMA vörös szőnyegét, az énekesnő pedig tett róla, hogy kreációja egyedi legyen. Mi imádtuk az Ashish arany, ezüst és bronz színek kombinációjából készült crop topos együttest, a tűsarkút, és a művésznő szupermerész sminkjét is.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Íme a cipellő, amiért a fél karunkat odaadnánk:

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nicky Minaj

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a művésznő Jennifer Lopeztől kölcsönözte ezt a kreációt. Átlátszó betétek, szűk szabás, sok-sok csillogás - végre megvan, ki inspirálja Minaj kisasszonyt!

Forrás: AFP/Mark Ralston

Miley Cyrus

Őszintén csodálkoztunk volna, ha a világsztár nem valami olyan szettet választ, amivel abszolút a középpontba kerül. Miley jött, látott és szó szerint sokkolt - bennünket legalábbis - a vörös szőnyeges szettjével.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A biztonság kedvéért azért hátulról is megmutatjuk...

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kylie Jenner

A celeblány abszolút Kim Kardashian-klón lett. Ennyit az egyéniségről.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Britney Spears

Cuppanós miniruha, szolid, tinilányos póz, kellően sok bőr és dekoltázs - Britney Spears nagyon próbál szexi lenni. De valahogy mégsem jön össze.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ja, és a haja is kék volt...

Forrás: AFP/Mark Ralston

Emily Ratajkowski

A színésznő - akinek idomaiért teljes joggal odáig vannak a férfiak - se nem sokkolt, se nem szexizett túlságosan. A combcsizmája mondjuk elég dögös volt, és szerencsére kreatív is, mert nem sokszor látunk ilyen lábbelit estélyi ruhához a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Kinek állt a legjobban a csillogás?

Fekete démonok

Selena Gomez

A csillogó szettek mellett a fekete volt a díjátadó másik uralkodó színe. Selena Gomez nem gondolta túl a dolgot - tőlünk megkapta az est legunalmasabb ruhája díjat.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Kelly Osbourne

A sztárcsemete sem törekedett izgalomra és meghökkentésre - íme az eredmény!

Forrás: AFP/Mark Ralston

FKA Twigs

Bezzeg Robert Pattinson barátnője jól odatette magát - ez a szett elég dögösre sikeredett, abszolút passzolt a VMA kimondatlan követelményeihez.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Rita Ora

A villantáskirálynőt sem kell félteni, ha vörös szőnyeges eseményről van szó: ismét láthattuk mesés combjait, de valószínűleg a szabás miatt olyan az összhatás, mintha hirtelen több számot nőtt volna Rita popsija és mellmérete...

Forrás: AFP/Mark Ralston

Chrissy Teigen

A modellnél csakis a szokásos kérdés foglalkoztat bennünket: bugyi vagy nem bugyi?

Forrás: AFP/Mark Ralston

Azért Chrissy hajára is érdemes vetni egy pillantást:

Forrás: AFP/Mark Ralston

Lily Aldridge

A modell nem gondolta túl a dolgot, mindössze egy szupermély dekoltázzsal mutatta meg, hogy mégiscsak az MTV VMA vörös szőnyegén lépdel.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ki volt a legszexibb feketében?

Jöhet valami szín!

Gigi Hadid

Kevesen voltak vasárnap este, akik nem a csillogásra és a feketére szavaztak. Gigi Hadid a mustársárga mellett tette le a voksát, ehhez pedig csokibarna bőr dukál. Az összhatás kissé természetellenes, de Gigi külsejébe még így is nehéz belekötni.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Karlie Kloss

A másik "sárga lány" Karlie Kloss volt, és itt újragondoljuk, amit Selena Gomez ruhájáról írtunk. A szín sem nagy kedvencünk, de a modellből tegnap este minden dögösség hiányzott...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kim Kardashian

Természetesen nem múlhat el díjátadó az állapotos szelfikirálynő nélkül. A világért sem mondunk rosszat egy pocakos kismamára, a szín viszont az idei ősz nagy slágere lesz, úgyhogy érdemes hozzászokni!

Forrás: AFP/Mark Ralston

Kinek a színes ruhája tetszik jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.